minikmucizem1_ Kızlar bugün aşılamanın 14..Günü adetim yarın bugün ikindide test yaptım hayalet çizgi cıktı elimde görünüyor ama fotoda tam çıkmıyor bi bakin bakım gören olacak mi yardım edin lütfen yada böyle bişey yaşayıp sonra . Cizgisi koyulaşan var mi?????????????????
Mormenekse minikmucizem1_ bende göremedim üzülme aşılama zaten düşük bir ihtimal sonuç veriyor 2 kere yaptım olmadı
Deletedmom124 minikmucizem1_ göremedim ben hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım size ve tüm isteyen annelerimize
Rojdaaa minikmucizem1_ canım benim sat 25 eylüldü 25 ekimde test yaptım aynı sen gibi çok silik çizgi çıktı fotoğrafta görünmüyodu 3 gün sonra tekrarladım çizgi görünüyordu bayağı.
minikmucizem1_ https://hizliresim.com/p5Ak4n Kafayı yiyecem elimde var fotoda yok çok silik diye çıkmıyor bide adet günüm yarın daha geçmedi ondan mi tam çıkmıyor acaba
Ozge1044 minikmucizem1_ ben gördüm canım o hayalet çizgiyi bende de oldu birkaç gün önce adetimin geçmesini bekliyorum sende öyle yap bence hakkında hayırlısı olsun
Ebaki minikmucizem1_ kuzum bnde gördüm ikinci cigi cok incecik adet günün gecesini bekle baklım ne olur
23Zumra minikmucizem1_ canim bende goremedim ama cok cok cok az dahaolsa olabilir diye biliyorum ama emin degilim bir hafta daha bekle tekrar yap Allah gonlunr gore versin insallah
Lsbebisim minikmucizem1_ Sıkma canını azcık sabret ben adetim 20 gün gecrikten sonra anca oğrendim 5 idrar testi 2 kan testimde de cıkmadı dusun. Gec dollenme olmustu. O yuzden sabır kuzum🙏
Nasippp minikmucizem1_ ben sadece çizginin yerini görüyorum inşallah hayırlı haberlerin müjdesidir canım 🤲🏻🌸
Gnl123 minikmucizem1_ Ben gördüm canım,resimi yaklaşdırınca gözüküyor,ama çok çok silik,ilk bakışda gorulmesi çok zor.Eyer hamileysen,daha yeni.İnşAllah hamilesindir,kan testi yaptır bence
minikmucizem1_ Lsbebisim ay içimi rahatlattin canım bak şu an test elimde ve görüyorum adetim yarın adet olmazsam eğer 2 gün geçmesini bekleyecem sonra test yapacam
Lsbebisim minikmucizem1_ Tabi kuzum diyorum ya sabır senin daha günün bile geçmemiş at aklından başka seylere odaklan😘
minikmucizem1_ Lsbebisim sağol canım benim söylediklerini dikkate alacam ıns iki gün sonra güzel haber vercem dualarında unutma benide😘
Lsbebisim minikmucizem1_ Tabiki canım aklımdasın dualarımdasın. Yeter ki stres yapma. Rabbim güzel haberlerini verdirsin. Mutlaka haber ver bana da 😘😘