Beyzanurlina Kubrannmeleg ay nerdeeee olsa paket paket yerimdee 🤣🤣 haftaya gttimde sorcam doktora 2. Cocugu olcak karısı neler yapmıs açılma için sorim bi plates topuda aldım p bana bakıyo ben ona 🤣🤣
Kubrannmeleg Beyzanurlina kuzum sen hemen olsunmu istiyosun 34deymissin 😂 ben doktora hurma desem bakar oyle zaten sezeryan yapmak icin bi ton bahane uyduruyo
mrvdrmz Kubrannmeleg 31 haftada başladım medine hurması günde 5 6 tane yenmesi gerekiyor ilk oğlumda faydasını görmüştüm inşallah bunda da faydasını görürüm 35+4 üz💗
Kubrannmeleg mrvdrmz oy masallah 😂 o zamannn basliyorum gunde bir iki yemeye 37.haftada cati muanesi yapicak o zamana kadar faydasi olursa belli olurmu🙄
Beyzanurlina Kubrannmeleg hemen olmasında zamanla olsun zaten kimin aniden açılmıs ki benım açılcak🤣🤣 İlk gebelıgım be anla işteee normal olsun dogum🤣🤣🤣🤣
mrvdrmz Kubrannmeleg yani biraz geç başmış olacaksın pek sanmıyorum bi de 1 2 tane yemeyle ama doğum anında olur heralde birazda olsun
Beyzanurlina Kubrannmeleg kız olcak hayrlısıyla 🙈yüzünüde göremedik doktor ninja gibi elini suratıyla kapamıs diyo başı aşşada bide🙈💕
Beyzanurlina Kubrannmeleg amin kuzum hayrlısıyla bekleyenlerın yüzünü güldürsün rabbim saglıkcakla kucaklarına alsınlar 🙏🏻🌸
Kubrannmeleg As1iokay demekki 35.haftadakiler olmamis genelde bende 37de olucam catiyi ilk gebelik merak tavan🙄😂
As1iokay Kubrannmeleg ya belirtiye göre yapıyolar dıye biliyorum bende tık yok henüz aman olmasında zamanlarında gelsin melekler ❤️🙏