Beyzanurlina Kubrannmeleg bende başldım yemege 34+1 haftalıgız sevmıyorum hiç hemde ama zorla bı ıkı yemege calısıyom kuru incir bide
Havvanurerolll Kubrannmeleg canım acve hurması yersen daha iyi normal hurmalara nazaran pahalı ama ben 37 de başlayacağım yemeye bende 35 haftalığım ama
AynurOncul Kubrannmeleg 35 hafta olduk bugün. 1 haftadır günde 1 tane şeklinde yiyorum ilerleyen zamanlarda 3 5 şeklinde arttırmayı düşünüyorum
mrvdrmz Kubrannmeleg 31 haftada başladım medine hurması günde 5 6 tane yenmesi gerekiyor ilk oğlumda faydasını görmüştüm inşallah bunda da faydasını görürüm 35+4 üz💗
Beyzanurlina Kubrannmeleg zorla 2 tane yiyorum ama en az 5 yemek lazmmıs herkesde faydası oluyomu blmıyorum bazen anneme diyorum ne agrım var ne sızım ben nasıl doguracama dıe 🤣
Beyzanurlina tbakyavtr bu zamanada hurma bulmak zor oldugundan markette paketli olanlar varya ben ondan yiyorum ama 🤔
tbakyavtr Kubrannmeleg hmm kaçıncı haftada başladınız hiç sevmem hurmayıda ya 34+5 günlüğüz bu arada :)
Beyzanurlina Kubrannmeleg benim arkadaşım yürüyüşler merdıvenler hurmalar herseyı denedi hergun ama gel gör ki suyu geldi sadece sunı sancıyı yedi gene 😂😂
Kubrannmeleg Havvanurerolll annem umreden getirmisti 35im diyorum ya acilirsa hemen ondan sordum canim doktora da sorulmuyo boyle seyler malum😊😊
Beyzanurlina Kubrannmeleg belki bizde işe yarar yemege devam olmadıen azından vitamininden yararlanalım napalım boşa gtmesin dışarda 3 tur attım geldm sen hurma diyince yemeye başladm🤣🤣🤣
Beyzanurlina Kubrannmeleg ay nerdeeee olsa paket paket yerimdee 🤣🤣 haftaya gttimde sorcam doktora 2. Cocugu olcak karısı neler yapmıs açılma için sorim bi plates topuda aldım p bana bakıyo ben ona 🤣🤣