Ozgeee93 Gebelik şekeri olan hamışler nasıl besleniyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz? Bugün 1.saat şekerim normal değerin biraz üstünde çıktı tecrübeli annelerden yaşadıklarını öğrenmek istedim
37aysgl Ozgeee93 diyetisyene gittin mi canım diyetisyenimin verdiği listeyle ilerliyorum şekerim baya düştü 79 85 arası çıkıyo açlık toklukta 100 ü geçmiyo
Hamileanneler_25 Ozgeee93 tatlı seyler yeme çikolata pilav makarna beyz ekmek tüketme dikkt et yediklerine ben öyle yapıyorum
Cookie_the_pomy Ozgeee93 Diyetisyenden listem var ☺️ Kendi alternatiflerini yaratabilirsin link aşağıda 👇🏻 https://imgyukle.com/i/EQsTyQ
Ozgeee93 37aysgl pazartesi günü dahiliyeye gidiyorum oradan da büyük bir ihtimalle diyetisyene yönlendırırler. Nasıl zor oluyor mu diyetler tatlıyı da pek severim 3 ay sıkıcam dişimi :)
melolevo Ozgeee93 Diyet hamilelikte berbat bişey . Ben insülin kullanıyorum . Biraz kaçırsam hemen yükseliyor 😒 Nefret ettim resmen
37aysgl Ozgeee93 ben çok zorlandım diyette açım diye geziyodum ortalıkta ama bünye sonra alışıyo tatlı sakın yeme baş düşmanın o senin 😂 diyetle düzelir çoğu şey yasaklancak zaten allah yardımcın olsun 🙏🏻
Kbrkrt melolevo canım kaç çıkıyordu da insülin başlattı doktor benim 120-140 çıkıyor genelde diyetle ancak bu seviyelere düşürdüm
melolevo Kbrkrt açlık 110 civarı tokluk 200 e kadar çıkıyordu. Şimdi insülin ile düzenlendi sayılır. Bazen nefsime hakim olamıyorum. O an hemen yükseliyor. Bu sefer vicdan azabı 🤦🏻♀️
melolevo Kbrkrt bu arada 1 saatlik tokluksa bence iyi Açlıksa acil önlem alman gerekiyor. Bende diyetle düşüremedim
Hamileanneler_25 Ozgeee93 herşey onların iyiliği için sıkalm dişimizi doğurunca yeriz. Ben ekmeği kestim şeker çikolata tatlı elveda pilav makarna yok. Yeşil sebze ağırlıklı ye canım bide meyve tam buğday ekmeği
Ozgeee93 online_mom ben 75 mg içtim 1.saat 180ın altında 2.saat 153un altında olmalıymış benım 1.saatım yüksek çıkmış ikinci saat normal 😊
Ozgeee93 37aysgl Allah hepimizin yardımcısı olsun kolay bi doğumla bir ıkınmada sağlıkla kavuşalım inşallah 😊
Ozgeee93 Hamileanneler_25 eşime bu sabah öyle dedim doğurur doğurmaz tatlı yerim artık diye :) kuzularımız sağlıkla gelir inşallah 🙏
Hamileanneler_25 Ozgeee93 Amin insallah cnm . Bende dedim eşime doğurunca yiyemedigm herşeyi yicem o sağlıkla bi doğsunda dedim 😂