Daphne Almadra Benim de bebeğimin gelişimi bayağı önde erken gelir mi ki acaba normal doğum yapmak istiyorum. Ama şimdiden 34+4 te 3.5 kilo dedi doktor kilosuna. İri bebek genetik olarak sanırım. Şeker falan çıkmadı çünkü. Doğum kendiliğinden bir anda mi başladı yoksa siz egzersiz vs bir şeyler yapıyor muydunuz?
Daphne Almadra Doktorların tahmini 3200 siz 2900 mü doğurdunuz? Bir de boyu da 54 demişler, 49 cm mi oldu? Bana 3.5 kilo, 50 cm dediler inşallah kilosu daha az çıkar tabi doğumda normal doğumu engeller diye korkmaya başladım.
Almadra Daphne Daphne ekstra birşey yapmadım. Biraz stresli bi gebeliğim oldu ve boya badana yaptım cok yoruldum onlardan sebep erken geldiğini düşünüyorum. Evet 3200 dediler kilosuna doğduktan sonra 2900 dediler. Bebegin kafası kanala girmişti benim 32 hafta da 35+5 kadar yata yata iyi dayandım
Daphne Almadra Ben de kendimi yorsam iyi olacak o zaman 😊 ultrasonla gerçek arasında oynama oluyor da bazılarının çok fazla bazılarının çok az oynuyor. Bebek dönmüş de tam olarak kanalda mi onu bilmiyorum.