Mehtaponur Ne yesem midem huysuzlaniyo bugun sabah ve gece de cok bulantim oldu 😥 Yanısıra Iştahsizlik oldu sabahtan beri bir sey yiyemedim desem yeridir 😑 Ocak anneleri sizler nasilsiniz bu hafta ?
Gulfem07 Mehtaponur valla 29.hafta gerçekten zormuş.Benim de midem sıkışıyor ara ara kalkmazsam nefes alamıyorum.Yanma var korku var kasılmadan dolayı hemen geçsin istiyorum zaman.
Seda_123 Mehtaponur Bugün tam 29 haftalığım bende aç oluyorum ama yemeğe başlayınca isteksiz oluyorum nedense 4 5 gündür böyle 🤔
Mehtaponur Deletedmom0048 Forum da okuduklarim hep 34 35 haftalik bu skntilari yasamis. Bizim bebisler erken davrandilar heralde 😁
Mehtaponur Gulfem07 Ayy evet o kasilma ozellikle gece oluyo bende uykumdan uyandiriyo ve korkuyorum 😊
Gulfem07 Mehtaponur hareketli olmasından belliydi zaten.Erken gelmek istiyor inşallah gelmez daha kuvezde kalmasını düşünemiyorum bile.😕
Gulfem07 Mehtaponur doktor bir şey demedi.Bana ciğer geliştirici 3 doz serum 2 tane fitil 2 tane verildi 1 gün kaldım çıktım.Doktorun dedii sancilar düzenli hale gelirse sıkıntı olur başka da bir şey demedi ya.Ben korkuyorum çünkü kasılmam oluyor yani
Gulfem07 Mehtaponur normal doğum hazırlığı ise önemli değil hazırlansin acıya da raziyim yeter ki erken gelmesin.
Medineilter Seda_123 benmde öle.29 haftadayz dogru duzgun bisey yiyememdm.kac gundur midem bulaniyor asiri istahsizlik var