Merdgn ozgeecan9 Bende de iki kere oldu canım Protestan kullandım geçti ikisinde de. İlk zamanlar olabiliyor. Progestan kullan bol bol dinlen su iç yorma kendini hiç bişi olmaz inşallah ☺️
Caglanuroney ozgeecan9 bende de kanama alanı varmış ama doktorum hiç bişey vermedi alttan kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi ama ilaç kullananlari görünce korkuyorum şimdi
Caglanuroney ozgeecan9 bu arada geçmiş olsun canım postun eski olduğunu gormemistim Allah tekrar nasip eder inşallah 3 hafta sonra gel dedi ama en iyisi gidiyim ben 3 hafta olmadan
ozgeecan9 Caglanuroney saol canım amin ins 🥰❤️ Evet git sen sıkıntı olmaz ama vermeli ilacı zararı yok faydası var
Minikbirkalp 5 haftalıkken öğrenmiştim ama bnm yoğun vardı hem sağ hemde sol tarafta 2 ay kullandım progestan ı ben senin az varmış kendini çok yorma elinden geldiğince yat dinlen erken geçer inşallah
Mmunvvr ozgeecan9 bende oglumda hic bi sorun yasamadim 3 ayim bitti 10 gundür kanama yuzunden progestan kullanip yatiyorum bisey olacak diye cok korkuyorum :(
Mmunvvr ozgeecan9 her zaman namazlarimda dua ettigim de ederim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin tum isteyenlere nasip etsin diye.. Rabbim size de tez vakitte nasip etsin inşallah 🙏🙏
Merdgn ozgeecan9 Her zaman dua ediyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah ve isteyen herkese tez vakitte sağlıkla yavrular nasip etsin 🤲
pembeblog Benim kese etrafında vardı kanama alanı 5 haftalikti progestan fitil kullandım 2 hafta sonra yoktu kanama alanı