Betulsna Deebg İkiside önemli kuzum. Ben geçen ay yumurtlamayı değerlendirdim ama çatlamayı değerlendirememiştim olmadı tabi herşeyin başı nasipte. İkisini de değerlendirmek gerekiyor tabi sonrası 3 günü de.
Deletedmom090 Betulsna canim eski postlari karistiriyorumda siz ovulasyon testiyle gebe kaldiniz sanirsam kurtaj olmusmuydunuz benim kurtajdan 5 ay geçdi gebe kalamadim ama bu ay ovulastyn test yapmak istiyorum
Betulsna Deebg Hadi ya kötü olmuş peki test yaptın mı çatlaman olmuş mu? Yarını değerlendirin ama kuzum. Allahtan umut kesilmez 🤲
Sevoeco25 Betulsna merhaba canim benim 9 gün var adetime çok kusuyorum bide sürekli uyukluyorum belim de kaşıklarım da ağrı var herkes hamilesin diyo avülasyon testi yapsam çıkarmı acaba salı günüde aşılama için tahlillerimi gostericem hsg cektirdim doktor aşılamaya kalmadan gebe kalırsın dedi beklemek çok zor 😭
Betulsna Deebg Yarın tekrar yap kuzu. Test yarına çatlar büyük ihtimalle yarını değerlendir. Yani pazartesi, salı, çarşamba, perşembe gününü değerlendir.
36N-05 Betulsna bende ilk oyle öğrendim senin gibi acaba dedim. Ondan sonra kan testi yaptim hamile olduğum kesinleşti. Sende hamişsin😍
Betulsna 36N-05 Kan tahlili verdim kuzum dün zaten Bi de yarın vericem bakalım 2 katına çıkmış mmı 73.70 çıktı. İnş sağlıklı olur bu defa
Betulsna Sevoeco25 Yumurtlamayı felan gördün ve değerlendirdin demi cnm. Ben adetime 1 gün kala yaptım ovulasyon testi. Ama 9 kala yapsan çıkar mı bilmiyorum. Bir de hani bu kadar erken belirti olur mu bilemedim 🤷♀️ Umarım sen de hamilesindir cnm. Ama kafana takma düşünmemeye çalış psikolojikmen de olabilir. Bende hamile kalmadan sürekli vücudumu dinleyip acaba hamilemiyim diyordum ama regl olunca malesef yine yanıldığımı anlıyorum. Ama inşallah seninki hamilelik belirtisidir cnm. Rabbim gönlüne göre versin 🤲
Sevoeco25 Amin canim inşallah ilk defa bu kadar mide bulantısı yaşıyorum normalde hiç olmaz bilmiyorum beklemedeyim aşılama olmadan olur ins
Betulsna Sevoeco25 İnşallah kuzum olur. Bnmde bu ay olmasaydı eşimle gidip tedaviye başlayın diyecektim doktorumuza.