Betulsna Serenpeynirci bunların hepsinde yumurtlama varmış gibi görünüyor cnm. Bi bugünkü biraz silikleşmiş.ama sen bir post açıp atsana ben bu testlerden pek anlamıyorum kaset test yaptım hep. Yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Nursimali Serenpeynirci yaa bende kullandim ovilasyon ama bu kadar ust uste koyu ciktigini hic bilmem gebelik oldugu zman boyle koyu cikiyor adetinize kac gun var
Serenpeynirci Nursimali adetimin 40. Günü bugün gebelik testi de negatif çıkıyor. Pcos var düzensiz adetim
Nursimali Serenpeynirci o zaman buyuk ihtimal yumurta catlaman da gecikmeli oluyodur ondan boyle koyu cikmistir
Burcu77 Betulsna ederim canimm etmem mi Allah isteyen herkese nasip etsinn hayirli zamanda insallah benim adetim gecmisti oyle yapmistim testi insallah sende de vardir gebelik meraktayım guzel haberlerini bekliyorum insallah🤲🏻😍😍
Kadriyeee Betulsna bende ovulasyon testiyle öğrendim gebeliğimi hatta adetime dört gün vardı iki çizgi çıktı senin testine de bakılırsa tebrikler gebesin 😅
Betulsna Kadriyeee Yaaa beni heveslendiriyorsunuz amaaa 🤲🤲 inşallah hamileyimdirrr😊 ama az bişe açıktı rengi t çizgisi C çizgisinden 🙄
Kadriyeee Betulsna gebelik testi bulabiliyorsanız onu deneyin ya da yarını bekleyin inşallah gönlünüzden geçen olur ama bence hamilesiniz☺️
Betulsna Kızlar şimdi yaptım Bi daha bakın bakalım yani biraz silik çıkıyor. Bilmiyorum belki de çok yeni olabilir çünkü yumurtlamanın 11.günü bugün? Var mı gerçekten gebelik? https://imgyukle.com/i/Eb7tYb
Mebos Betulsna yeni olabilir elbet ama 2 çizgi çıkmış inşallah kann testinde de çıkar hayırlı olsun canım
Utayturku Bende ovulasyonla öğrendim 50 li paket almıştım bi deniyim adetten önceki gün dedim ve direkt ikinci çizgi daha sonra 1. Çizgi çıktı. Bende yumurtluyorum sandım sonra ki gün yine yaptım yine aynı. Bi gün geçtikten sonra gebelik testi yaptım pozitifti 😍😍
Betulsna Utayturku Ama galiba senin ki bnmkine göre daha belirgindir. Bnmki C çizgisinden hafif silik
Betulsna Kadriyeee eşim evde değil olsa aldırırım ama nöbette bugün yarın olmaz gecikirse inşallah anlarım zaten günü gününe oluyorum çünkü
EmineTavan Betulsna ben de ilk hamileliğimde denemek ama lı ovülasyon testini denedim fazla vardı zaten elimde ve cift cizgi çıktı akabinde idrar testi de de çıktı. İnş hamilesinm🤗
Betulsna EmineTavan İnşallah cnm inşallah hamileyimdir. Bişe sorcam gebelik olmayınca ikinci çizgi çıkmıyor mu ki?