Osmanin_Annesiii online_mom valla hatırlamadım 😂 bir-çok kez öldüm yeniden hayata döndüm 🤣🤣🤣🤣🤣 çok tartışmalara girdim unutmusum 😂
online_mom Osmanin_Annesiii haha ben bişeyde espri yaparken osman demiştim 😂 sen benim çocugumun ismide osman demiştin ama anlaşıyoduk yani 😂
HavvaDemir Sbldgn bende fazla inanmiyordun böyle şeylere doğruymuş oglumun ilk tekmesini hissettim doktora gittiğimde cinsiyeti erkek dedi 😂😂😂 şuan 27 haftalık hamileyim
Burcu16 Yld5 bilmiyormki canım şuan 2. Ye hamileyim doktor erkek büyük ihtimal dedi dur sana foto atim neye benziyor anlamadm
Sesem Bütün hurafelere göre oğlan olması lazım benimkinin ama zıpır bir kız hepsi yalan yanlış şeyler yani 😀
Hzr_7714 Sbldgn . Hahahah. Benimki halay çekiyor 🙄 Hareketi hissedene kadar cinsiyeti öğrenirsiniz zaten 🤓😄😄😄
Guguk kertenkeleannesi iyi ki var bu makaleler yoksa cümleten cahil olcaz böyle güzel bilgileri kaçıracaz, herkes okusun okusuuuun. 😂
arastirmacianne Sbldgn ben hep tekme yiyorum ama kızım olacak inşallah 32. Haftadayız 🤗 hemde öyle böyle değil tekmeleri canımı acıtıyor bazen 😌