gzmuygn peki gıdıklıyor gibi oluyorsa😂 12+2 yim sağ kasık tarafım gıdıklanıyor gbi oluyor.Anlamadım gitti.Ne yapıyor içerde 😂 hissedilmez bu kadar erken ama beni gıdıklıyor içerden içerden sıpa 😂
Sbldgn online_mom ne gereksizsiniz ya arkadaşım saçma geliyosa niye yorum atma gereği duyuyosunuz ya işinize bakın
online_mom Sbldgn ben sana böle şeylere inanıcak kdr cahilmisin diyormuyumda sen bana gereksiz diyorsun?
Nursan Sbldgn kayma nasıl bir duygu ya 🤔benim hep tekme atar bence bende hiç kayma durumu olmadı ya da ben bilmiyorum o hissi
Sbldgn Nursan bende bilmiyorum canım babaannelerin söylemleri sormak istedim doğruluk payı olur mu diye öğrenemeyince Cinsiyet insan herşeyi bir sorayım diyor
G-2428-g Sbldgn sizce doğrumı peki bu tarz şeylere inanmıyodunızdır inş bu cağda buna inanan varsa birley diyemicem artık😂
Iremgokce Sbldgn doğruluk payı varmı bilmiyorum ilk defa duydum ama benim kızım olucak bir sağaaa bir sola kayıyor 🤣
ozgeustun Sbldgn her ikisi de var doğal olarak. Yer değiştirmesi kayma gibi algılanırken elini poposunu hareket ettirmesi tekme gibi algılanıyor