Melo14 Tugce1803 doktor bana korunmam gerektiğini söyledi neden bilmiyorum ama çoğu insan korunmamıs ve gebe kalmış aklım cok karıstı
DaisyMom Tugba1616 6 ay sonra gebe kaldim.Rahim filminden sonra tup bebek yaptim.Tup bebekten 4 ay sonrada gebe kaldim.2 yil once dogum yapmistim bebeklerimi kaybetmistim.Doktor kendiliginden olmasi zor dedi.Cok sukur kendiliginden oldu🌸
Melo14 Tugce1803 anladım canm bende zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden bu çabam ve korunmayanalrı gördükçe kafam karıstı tesekkür ederm yanıtın için 🙏
Melo14 Tugce1803 korun dediğine göre illa bir bildiği vardır ama coğu kişinin doktoru korunma demiş sansım varsa da o ay gidecek diye üzülüyorum çünkü film sonrası hamile kalan cok var ilk aydan napcam bilemedim yine
[silindi] Rahim filmi cektirdim gecen ay hamile kalmadım sonra klomen kullandım ve catlatma ignesi yapıldı bakalım bekliyoruz :) rahim filmimden sonra bu 2. Ayım
minikmucizem1_ [silindi] filmden sonra ki ay aşılama yaptırdım tutmadı artık birşeyler yapmayı bıraktım filmden sonra 3 kere adet gördüm 4.de hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde öyle olur bişey yapmana gerek kalmaz