snasulu Serenpeynirci dün Göztepe skk ya gittim bunun icin canım.3 ay sonrasına sıra verdiler.şubat ortasına yazdılar beni.bilmiyorum ki beklesem mi🙄
Serenpeynirci snasulu ben Balıkesir'de oturuyorum doktorumdan kendim talep ettim filmi. Çekilmesine gerek yok zaten burda çekilmiyor dedi 😱 özele 500-1000 arası istiyor anlamış değilim
mayis13 Cnn17 bu fiyat yenimi ben dün aradım Pendik’te bi yer anaesyezili 3500 dedi resmen doğum fiyatı uygun bi yer arıyorum
Tugba1616 mayis13 yani korkutmak istemem en fazla on onbeş dakika süren bişey ama anestezisiz çektirme canım aciyo benim çıkışta tansiyonum falan düştü
Cnn17 mayis13 Kadıköy sonomed ara canım son ağrısız anestezisiz bende oldum hiç korkulacak bişey yokmuş
Cnn17 mayis13 canım ara sonomedi sor artık eskisi gibi değil boşuna anestezi alma. Çok güzel temiz bi yer.
Tugba1616 mayis13 vallahi o konuda bişey diyemicem olabilirde belki insanların aciya dayanıklılığını göre de değişebilir ☺️
mayis13 Cnn17 çok uygunmuş gerçekten fiyat olarak birde birkaç dakika sürüyormuş arayıp görüştüm çok teşekkür ederimmm☺️💕💕💕