Mervekara95 11 haftalık olduk doktorum haftaya yapalım dedi bir korku sardı içimi güzel anneler😕😟 Çok endişeliyim 🤷🏻♀️
Sedaahmetpr Mervekara95 bizde salı günü olucaz 11+6 yım suan . Korkma dua et 🙏🏻 Stres yapma Bebişini etkiler ❤️
KucukAnne538 Mervekara95 Pazartesi biz de yaptırdık canım Hayırlı sonuçlar alırız inşallah korkma aklına getirme kötü şeyler 😘
Feridearslantas1 Mervekara95 Caninizi sikmayin Allahin izniyle hicbirsey olmaz bugun bende uclu test sonucunu aldm temiz cikti Allah hepimize saglikli evlatlar versin icinizi ferah tutun🌸😌❤
Leyla-9496 Evet insanda bir korku endişe oluyor haftaya bizde ikili tarama olucaz Rabbim herkesinkini hayırlı haberler vermeyi nasip etsin insallah canim
Mervekara95 KucukAnne538 Kaç hafta kaç günlükken canım ikili test? İnşallah hayırlı haberler alalım🙏🏻
1004nese Vallahi bende kendimi çok korkuttum 3 haftam zehir oldu gitti. Birde panik atak sardı hiç sormayın. Akışına bırakın hiç birşey olmaz yavrularıza Allahin izni ile. sakin sakin sakin Kan veriyorsun ultrason da bakıyor bittii herşey harika olucak merak etme ❤️
Mervekara95 1004nese İnşaallah canım 🙏🏻 ultrasona göre de yorum yapıyor mu doktor 🤔 kan hemen çıkmaz zaten
merveunal Bence de endişelenmeyin zaten kesin sonuç vermiyor bu testler bende yeni yaptırdım sonucumuz çok iyi çıktı
1004nese Mervekara95 vallahi doktorum ultrason da bakarken herşey güzel dedi ben kan testini unutmuşum zaten😊 Yani doktor iyi dedimi kan da iyi cikar insallah. Sonra detaylı ultrason var birde daha dur hemen panik olma boyle 😂
Mervekara95 1004nese Yaa🙈 her hafta başka bişey çıkarıyorum 🙄 böyle 40 hafta nasıl geçecek bilmem 🤷🏻♀️
Babyone Bende yaptrdm devlete gttm. Ense olctu burun kemıgı ve bebegın boyuna bakıldı. Bnlar test kagıdına yazıldı. Snra aynı kagıtla kan verdm. Sonucum bır haftada cıktı. Stres yapmayın. Tedavılerınızı de korkudan ıhmal etmeyın. Bunlar her gebenın yasadıgı normal surecler. Kendınızı yormayın akısa bırakın ❤️❤️ Sevgıler