R_abia benim sabah karşı 5 de yavaş yavaş sancılarım geldi daha sonra ben fazla kuşak asmak istemedim sonra suyum ve kanamam oldu azıcık azıcık lavobya gidip gidip duruyordum. Sonra eşimi bekledim 9 kadar eşim geldi hastaneye gittik apar topar direk çatala çıktım 6 cm açıklıkla yatış verildi tabi suyumda geliyordu sızıntı gibi sanki tuvaletinizi tutamıyorsunuz gibi hissediyorsunuz. Yatışım oldu direk sancılarım çoğaldı saat 15:00a kadar sancı cektim. Saat 15:00 de tam açılmam 10 cm oldu ve hemen doğuma almak istediler ama alttan muayenede bebegin rahim azına yapıştığını gördüler süreklimıkınmam gerektiği söylediler hem sancı cekiyorum hem ıkınıyprum ama bi türlü bebegim yapıştığı yerden çıkamadılar saat 17:00 gibi doğuma girdim tam saat 18:10 da bebegim dünyaya geldi alttan kestiler biraz rahim zarınıza kesmişler içten cok dikişim var dıştan 4 dikişim var. Bebegimde rahim kanalında cok kaldığı için biraz nefesinde döküntü var ve iltihap kapmış yoğun bakımda süt sagıp götürüyoruz ben taburcu oldum 2.900 le dogurdum boyu 50 cm. Cok şükür atlattım.