Ernika Almadra Canım bende 32+4 ten beri 3 cm açıkla geziyorum şuan 34+1 olduk çok şükür sen kaç haftalıksın bir de açılmanı durduruyorlar mı doktorlae hani şu turuncu bir hap var ya erken doğum tehdidi olanlar bilir ondan kullanıyormusun
Sebogelin Almadra Benim kızımda 4 cm le yatışım yapılmıştı. 14 saat sonra doğurdum ama o hiç belli olmaz. Arkadaşım aynı açılmayla 2 saatte doğurdu yani bunu kimse bilemez arkadaşım sabırla bekle
Hazelkrnz Ernika bende 33.haftada 3 cm açıklıkla 4 hafta gezdim 37+2de dogum yaptim.5 cmle yatış olmustu benim.
Almadra Ernika normalde yatışım yapıldı ama ben imza karşılığı çıktım 5 cm açıklığımda hiç sancı felan çekmeden olmuş hastaneden çıkalı 3 gün oldu bu gecede Ağrı’dan duramıyorum ara ara ama şiddetli vuruyor.35+5 haftalıgım bebegim gelişimi felan iyiymiş 3.200 gram Mış. Nişanım falanda gelmişti hastaneden çıktığım gece. Sürekli alttan muayene ettikleri için çıktım
Almadra Ernika Ernika 35+5 haftalıgım canım bebegin gelişimi felan iyi oldugu için gerek duyulmadıngeciktirmeye
Almadra Hazelkrnz normalde benimde oldu ama ben imza karşılığı çıktım sürekli Alttan muayene ettikleri için korktum
R_abia Almadra 5 cmle nasıl bıraktılar 😲 Doğum başlamış oluyor yani ozaman nasıl bıraktılarki imza bile versen. 4 cm den sonra yatırıyorlar direk diye biliyorum 🤷🏻♀️ Benimde hastaneye gittiğimde 5 cmdi suni sancıyla desteklediler 3 saatte doğurdum
Almadra R_abia doktorum cok iyiydi dedi yaşın genç (25) ilk gebeliğim suni verip canımı yakmak istemiyorum ağrısız 5 cm acılman oluyor zaten şurda 1 haftan var 1 hafta içinde dogurdun doğurdun dedi imza attım bütün mesuliyet bana aittir diye çıktım cünkü alttan muayenelere dayanamyprdum ve ilk gebeliğimden sebep hiç birşey bilmemek kadar kötü birşey yok korku varya korku sunide istemiyorum açıkcası
R_abia Almadra Ben 19 yaşındayım. Sana genç dediyse yani 🤷🏻♀️ Suni sancı okadarda kötü bişey değil. Bilemedim. Benimde ilk gebeliğimdi ama alttan muayene etmek zorundalar yoksa açılman nasıl ilerliyor nerden bilceklerki ? Normal doğum istiyosan korkularını biraz yenmelisin bence. Öyle dendiği gibi "öcüüü" bişey değil doğum 😉
Almadra R_abia ah ah keşke yenebilsem 5 cm de hastanede kalırdım 🙈 cok tedirgin oluyorum korkuyorum da o çatala çıkmak benim için cok zordu ama alıştım 😂
R_abia Almadra Hadi gözün aydın. Sağkıkla büyüsün bebeğin 😊 normal doğum mu yaptın nasıl geçti kaç saat sürdü
Almadra Elisatubis cok zordu bebegim rahimdeki Zara yapıştığı için gelmek bilmedi en sonunda kestiler azıcık öylr geldi içten cok dikişim var dıştan 4 tane