Tyk53 Nesbrn ben 24te yıkadım bilee🙈 erken dogum riskim var diye hazırladım.. saglıcakla alalım hepimiz inşallah
Aysealty Nesbrn 32.haftamdayım deterjan falan aldm hastane cantamı hazırlıcam inş diger kıyafetlerini 2hafta sonra tasıncaz malesef yeni eve geçince yıkayıp direk odasına yerleştircem
Nihanozturk Nesbrn bende 26.haftadayım erken geliverir belli olmaz diye bugün basladım yavas yavas yıkamaya😄
cansuece Nesbrn bende yarın nasipse önce odayı temizleme dolabı silme beşiğide kurup elbiselerini yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim 😍çok heycanlı allahım çıldırıciiim🙈
Aliyahyaannesi 34.haftadayım 28.haftada hazırlamıştım bebeci in çantasını birtek benim eşyalarımı çantaya koymak kaldı 😍
Icimdekimucize 30 haftalığım hala yıkamadım geç mi kalmışım ne herkesler yapmış 🤗 ben daha deterjan ve yumuşatıcı karar veremiyorum 🤔
Aliyahyaannesi Icimdekimucize ben biraz aceleciyim de ondan canım. Ama dha ilerlemeden haller derim çünkü hafta ilerledikçe hareketlenir kısıtlanıyor ister istemez çabucak yoruluyorsun şimdi ben bi süpürge yapıyorum belim ağrıyor hemen. Benim annem ve kayinvalidem geldi yardıma ama senin yardım edecek kimsen yoksa geciktirmeden yap derim😊
Annesed 32+3 haftalığız hem sabırsızlanıyorum hemde erkenden yıkamak istemiyorum kokusu gitmesin diye
HabibeGlrmr Bizde 30+2 olduk ama hala eksiklerimiz vaar 😫 deterjanada karar veremedim yıkayıp ütülemedim halaa 😫
cansuece HabibeGlrmr 32+2 yim iki gündür uğraşıyorum elbiseler dolabı yerleştirme falan 🙈yarın ütü yapacam çantaya koyacaklarımı ayıracağım falan
Caliskantug Ayy yıkayıp ütüleyenler varr inanmıyorum 🙂) ben de başlicam yavaştan oda kıyafet hazırlığına çantayı hazırlicam sonra ama daha erken diyodum 28de hazırlığı bitiren var 🙂
Caliskantug Zehrakayra aman geç de kalmayın 😁 ben kıyafet baya önce aldım hep bodyler falan da 30 olduk artık yavaştan yıkar ütülerim 😊
cansuece HabibeGlrmr zor gelmiyor bana ben sadece yıkama ütüleme kısmındayım onlarda yavaş yavaş halloluyor asıl iş odayı temizleme falandı eşim sağolsun herşeyi yaptı 😊
Tyk53 Ebecik Annesed ben dalinin lavanta kokulu granül saun tozuyla yıkadım sanki yeni dogms brbis kokuyor ikide bir gdip kokluyorumm😁 sizede tavsiye ederim ben degistirmeyi düsünmüyorum sahsen.. bizde dalinin ürünleriyle büyümedikmii sapasaglamız masallah😂
Annesed Deterjan a bende karar veremedim doğal olsun istiyorum granül sabun tozu ama hangi marka dalan roxy mi dalin mi hacı Şakir mi 🤔 Yıkayanlar fikir versin lütfen 🙏