Yesimeliz Delal123 asagi inse anlarsin cnm karninin ustu bi 4 parmak enaz bosaliyormus. Mide eksimesi nefes darligi azaliyormus. Cok belli oluyor dediler
Ozgee_ Rabiagursu_60 olmasa bile yakindir. Cunku son zamanlarda daha cok aliyor daha hizli aliyormus.
Rabiagursu_60 Ozgee_ 4.000 gr olsa sezeryan mi yapar size ben normal doğumdan çok korkuyorum da kanala inmiş dedi illa kanala inince normal mi oluyor
DnzNhr Denizay Neden üzülüyorsun ki benim kızımda 38.hafta 2800 gr 🤷🏻♀️🥰 valla sağlıklı olsunlar gerisi gelir❤️ Hatta ebem bile daha iyi doğurursun dedi🤩👍🏻💋
Denizay DnzNhr Doktoru kafaya takmış durumda. Her muayenede karon çevresi 2 hafta geri şöyle böyle diyor. Aslında ben de biliyorum standartların icinde, hatta 2.gebeliğim, ilkinde de kilosu tombiş değildi ama işte takıyorum kafama :(
Ozgee_ Rabiagursu_60 canim bizim gelisim 3 hafta onde oldugu icin kilo boyle. Tombik yani :)) o yuzden normal dogumu aklindan bile gecirme dedi. Ama 4 kiloyu ve ustunu normalde sezeryan yapabiliyorlar diye biliyorum. Ozel hastne ise doktorunla gorus sezeryan istedgni belirt.
Rabiagursu_60 Ozgee_ develet ya malesef çok nadir yapıyorlar mis galiba çatı muanesi olmadım daha dogum ne zaman hiç bilmiyorum
DnzNhr Denizay takma cnm inanki takınca daha kötü 🤷🏻♀️ Hareketliliği nasıl iyimi peki kordonundan kan dolaşımı filan onlara bakmadı mı doktor 🤔 azda olsa kilo alımı oluyorsa sıkıntı etme yani her kontrolde kaç gram aldığını sor bence benimde 15 gün sadece 40 gr almıştı sonra sık sık gittim 100 gr 200 gr derken kilo alımı olduğunu görünce doktor sıkıntı yok dedi
Htc_ervam 38+1 de en son 3500 gr dı. Pazartesi doğum var 39 olucam bakalım kaç kg doğcK 🥰 merak içindeyim 😄🙏🏻
Yesimeliz Htc_ervam bende 37+4 te 3500 du persbe 38+4 de dogumum var bende merak icindeyim 😊 hayirlisi ile gelsinler cnm