Cagla22 Yesimeliz bende 8 Kasım Cuma sezeryan günüm o gün tam 38+4 olacağım cnm. Senin kaç haftalık tam günü gününe
DnzNhr Denizay Neden üzülüyorsun ki benim kızımda 38.hafta 2800 gr 🤷🏻♀️🥰 valla sağlıklı olsunlar gerisi gelir❤️ Hatta ebem bile daha iyi doğurursun dedi🤩👍🏻💋
Hzlhakko Delal123 canım doktor erken alalım gelişmiyor falan dedi mi sana çok merak ettim bende 37 haftadayım kilosu düşük doğumu başlatalım dedi bende karar aşamasındayım
Hzlhakko Delal123 o zaman hafta hafta anLamlı artışla gidiyor demek ki bizim ki 2-3 haftadır kilo almıyor sebebi belli değil alalım dedi en son bende kendimi hazırlıyorum
Delal123 Hzlhakko siz canımızı sıkmayın kaç haftalık gelişimi tamamlamıştır zaten bol bol dua edin bu mübarek gecede doğurmayı çok isterdim ben kandil günü
Hzlhakko Delal123 evet canım mantıklı olan doğum yapmak dışarıda daha iyi şekilde beslenir diye düşünüyoruz bizde 😭
Hzlhakko Delal123 hayırlısı olsun senin adına artık haftalar müsait kilolar düşük inşallah gelişmiştir minik minik büyütürüz bizde yavrularımızı 🙏
Yesimeliz Esmeray inanilmaz bi agri cekiyorum 35 ten beri. Kramp bicak saplanir gibi. Birde vajinanin iki yanlarinda dehset bir zonklama hissi. Ustelik bebek kanalda bile deil. 🤷
Delal123 Yesimeliz ben tek bende var sanıyordum 3 gündür çok şiddetli bi ağrım var kasığımdan. Bebek aşağıya inmiş olmalı
Yesimeliz Delal123 asagi inse anlarsin cnm karninin ustu bi 4 parmak enaz bosaliyormus. Mide eksimesi nefes darligi azaliyormus. Cok belli oluyor dediler