Sabirsizanne16 Vitamin ne kullanıyorsunuz? Ben biraz fazla içtiğimi düşünüyorum ama dr ne derse yapıyorum.Decavit ve omega 3 alıyorum.Demir hapı alıyorum.Bir de osteocare adında magnezyum,kalsiyum desteği alıyorum.
Akademisyenanne Sabirsizanne16 D vitamini, kalsiyum, magnezyum ve kan ilaci kullaniyorum. Doktorum balik yagina sicak bakmiyor. Vermedi o yuzden
Seda_123 Sabirsizanne16 D vitamini kullanıyorum decavit vegaferon kan ilacı ve dodex iğne kullanıyorum
Sghslove Sabirsizanne16 Demir hapı d vitamini imom omega ve magnezyum içiyorum böyle sayınca benimki de çokmuş 😀
Hediyeee Mugetkmk canım bnde vinalac kullanıyorum 16 haftaligiz son aya kadar mı bunu sadece kullanıcaz sen kaç haftalık bilmiyorum
OznurC Doktorum 4. Ayda verdi vitaminleri ama beni kusturdu bende içmedim 7. Aydayım daha yeni başladım D vitamini Kan ilacı ve mg içiyorum değiştirdi ama vitaminleri . Ayrıca benim vitamin ihtiyacım olmadığı için beni aşırı derece etkilemiş doktorum kan tahlili yapmadan verdi al iç bittiii .
Mugetkmk Hediyeee 8+4 haftalığım ilk kontrole gittiğimden beri kullanıyorum fakat ne zamana kadar devam edeceğimi bilmiyorum canım
Hzr_7714 Kan ilaci . Regenesis . decavit. Magnezyum. Kalsiyum progestan gaviscon. Cok ilac kullaniyorum sanirim 😞🤔
Kdrkdr Kızlar aranızda Velbon kullanan var mı? Bende demir balık yağı kullanıyordum. Şuan velbon diye kalsiyum verdi doktorum
Sweetblonde88 Sabirsizanne16 osteocare bende içiyorum. D vitamini. Kan ilacını 2 adet sıvı olandan. Birde omegalı bir multivitamin hapı. 4 adet toplamda
Hzr_7714 Sabirsizanne16 Doktorum regenesis i onerdi isterseniz alin dedi almamistim. Bebek biraz kucuk cikiyordu destek olsun diye aldim sonradan
Deletedmom0810 Sabirsizanne16 Bence fazla değil, gayet normal ☺️ Ben de bunları kullanıyorum; Maltofer fol Elevit Osteofine
Esraozturk92 Sabirsizanne16 bende decavit, coladen d vitamin damlası , magnorm magnezyum, ve demir hapı kullanıyorum. Bana da hepsi bir icilince fayda etmeyecekmis gibi geliyor :)