Aprilsmom Brcsnn kahvaltıdan sonra deneyin derim bir de, zaten içinde de kahvaltı sonrası tok karın diyor, bnde kullanıyorum ama hiç bir yan etkisini görmedim
07052019 gurbet21 beni hiç etkilemedi. 12.haftadan beri kullanıyorum 31 haftalığım hala hamile kaldığım kilodayım
gurbet21 Hagag Anladım ben idrar yolu enfeksiyonum olduğu için ilaç verdi doktor ondan dolayı olduğunu düşünüyorum son 1 haftadır aşırı derecede ishalim var yarın kontrolüm var inşallah kötü birşey yoktur
Deletedmom0065 gurbet21 ben en basindan beri kullaniyorum canm 33+5 13 kilo almişim. Ama ben 30 a kadar 6 kilo almiştim son 4 hafta da aniden 6 kilo aldim :( 30 dan sonra dikkat etmek gerekiyoe
ikicocukannesi_ gurbet21 16. Haftadan itibaren kullanıyorum şuan 33 Haftaligiz bugüne kadar aldığım kilo 5
Nilay35 gurbet21 ben kullaniyorum 6.5 aylik hamileyim toplam 5 kilo aldm decaviti gece kullaniorum ben
Nilay35 gurbet21 evet cnm gunduz ictigim zaman mide bulantiai ve cok uyku yapiodu doktorum gece yatmadan once icebilirsin dedi ve oylede yapiorum