1dem gurbet21 bir aydır kullanıyorum ama yarım kilo almışım oda ilaçtan değildir hamileliktendir heralde
07052019 gurbet21 beni hiç etkilemedi. 12.haftadan beri kullanıyorum 31 haftalığım hala hamile kaldığım kilodayım
Deletedmom0065 gurbet21 ben en basindan beri kullaniyorum canm 33+5 13 kilo almişim. Ama ben 30 a kadar 6 kilo almiştim son 4 hafta da aniden 6 kilo aldim :( 30 dan sonra dikkat etmek gerekiyoe
Brcsnn Kullandim ben 3 gundur iciyorum mide agrisindan ölüyorum oturdum agladim ayriyetten kabiz yapti kullananlara sasiyorum
gurbet21 Brcsnn bende şuan kullanıyorum ama kullandığım andan itibaren bebek çok hareketleniyor ayrıca ara ara biyerde toplanıyor nefesim kesiliyor
Buket27 Brcsnn cnm ben 6 aydan beri kullanıyorum ama hıc etksı olmadı belkide yatmadan once ıcıyorum ondan olabilir
1dem gurbet21 hayır. Senelerdir aynı kilodayım. Sanmıyorum kilo yapıcanı. Bebek için zaten yaparsa da yapacak bişey yok 😊
Brcsnn Ya ben geciremedim canim suan mide agrisi kaldi bende aile hekimine gittim ilactan olamaz dedi kendi doktoruma gittim dedi hemen birak onu renni duo verdi agri icin gecmedi hala agrim var oturup agliyorum 3 gundur uyumadim ben tam gozum daliyo agridan uyaniyorum
Zeynep_75 Brcsnn gurbet21 bende kullanıyorum Kilo alamadım 1 aydır kullanıyorum.kabız oldum o mu sebep oldu bilmiyorum ama
Brcsnn 21+3 gurbet21 21+3 hamileyim ve daha once hic agrim olmadi mide bulantim olmadi 1 aydir hic ilacta kullanmadim ne vitamin ne kan ilaci degerlerim cok yuksekti zaten saglik ocagindaki ebeler olmaz vitamin yinede sart dedi keske almasaydim
gurbet21 Brcsnn aynen vitamin şart da belki bebek büyüyor ondan olabilir mi ağrıların yoksa bu ilacı kullandıktan sonra mı başladı
ebruliyim YusufMirzaAnnesi gunde bi tane aksamlari yatmadan once kullaniyorum 20+3 teyim 49 la hamile kaldim 52 oldum normalde kilo alan biri degilim acaba kilo mu yapuyo dediginiz gibi🤔
Brcsnn gurbet21 yatmadan once iciyorum ebe oyle soyledi 1 adet kullaniyorum ilaci ictigim gun oldu biraktim hala gecmedi yan etkilerini arastirdim cogu kiside agri ve kusma yapmis
gurbet21 Brcsnn yatmadan önce sıkıntı canım ya akşam yemeğinden sonra içmen lazım çünkü bende de biraz ağrı yapıyor attığım zaman bebek hareketleniyor yatmadan önce atarsam bende de ağrı olur ama faydalı olduğunu çok duydum birde akşam yemeğinden sonra atmayı dene
Aprilsmom Brcsnn kahvaltıdan sonra deneyin derim bir de, zaten içinde de kahvaltı sonrası tok karın diyor, bnde kullanıyorum ama hiç bir yan etkisini görmedim