Mebos 19 haftalıklar siz bebişleriniz hareketlerini hissediyormusunuz ben ara ara hissediyorum ama şu bi kaç gündür hissetmiyorum gibi kafam karıştı 🤔🤔
elif_badeninannesi Mebos arada hareket etmemesi nrmal canm belli bi haftadan sonra düzenli hareket etmeli ama etmese bile tatlı yiyin uzannn biraz diyor dr.
Nevinnn Mebos ben 20 haftaligiz canım 19 da başladı hissetmem ama ara ara bu hafta bile ara ara hissediyorum hep değil günde 4-5 kez hissediyorum öyle olur diyolar daha küçük olduğu için tahmini bi aya daha çok hissederiz 🙏
Fdm Mebos 20+5 im. Birkaç haftadır pıt pıt hissediyorum ama başta gaz sanmıştım. Sonradan fark ettim. Tatlı yiyince sol tarafa yatınca süt içince pıtlıyor ☺️
Tuba_ Mebos bizde 21 haftalık olduk arada hissediyorum oda uzanınca hareket halindeyken hissedemiyorum bende yarın detaylıya giricem inşallah güzel haberler alırız🤲
Mebos Kaynana postu açsaydım herkes döner bakardı arkadaş soru sordum yani bi bakıp cevap verseniz olmaz dimi
Mebos Fdm ben baştan beri sağda hissediyorum ama bilemedim ilk gebelik olunca insan endişeleniyorum herşeyden
Dilarahayal Mebos bende 19+ 1 im bi kaç gün hissetmedim dr a gittim ultrosonda kalp atışını dinletti nie bukadar panik yapıyosn dedi napim korktum yani 😁
Mebos Dilarahayal aman elimizdeki bişi değil sonuçta napalm şuan bende endişeliyim yarın gidicem diye biraz rahatım
Dilarahayal Mebos içini ferah tut annesi meleklerimizi allah korur sen kendine çok iyi bak o kendine bakıyor ♥️
Mebos gunisigim123 öyle tabi haklısın sürekli olmaması normal ama hissedince bi an neden hissedemedim diyorsun