Minik__melegimm Eeddaaa bizde bugün 10. Haftaya girdik. Bulantılar çok arttı ama karnımda garip hareketler var onu yaşadıkça bulantı vız gelşyor 😂😂 çok fazla bas ağrısı var bide 😍😍 folik dışında bi ilaç kullanıyor musunuz kızlar 😍😍
Eeddaaa Yaa hepimize aynı şeyler oluyor demekki bende her saat başı happy noma girip gelişimini okuyorum 🙈😍 Ama kızlar karnım belim acayip ağrıyor çok korkuyorum bişey olucak diye sizinde ağrınız varmı 😔
Pureloveee Eeddaaa benim de ara ara kasık ağrım bel ağrım oluyodu ama azalıyo gibi sanki zamanla doktorum bu haftalarda azalmaya başlar dedi
Ecb Ben de 9+2 yim iki hafta sonra tarama testi ve ense kalınlığı ölçümü için muayeneye gideceğim sizler yaptırdınız mı tarama testi
Eeddaaa G-D27 kim duysa erkek diyor kız bilmiyorum ya bende solda hissediyorum hep ne kadar doğru bilinmez de solda erkek sağ da kız oluyormuş artık bakalım hayırlısı 🤲☺️
sedasevval Eeddaaa tam tersi sağda erkek solda kız oluyor 1 ay daha beklemek lazım tabi öğrenmek için
G-D27 Eeddaaa bende hiçbir his yok ya bazen kızım diyorum bazen oğlum ☺️ hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsunda farketmez