Elifeminask gulcin88 Canm nasldi kontrol yeni bir bilgi edindin mi iyiyiz cok skur sen naslsn bebegin nasl❤
gulcin88 Elifeminask çok şükür yolundaydı herşey doktor 2’li tarama testi hakkında bilgi verdi.3 hafta sonra 2’li test için gidicem.
Elifeminask filizzzz filiz bulanti hamilelegin en kotu ksmi bence. Ac karnina bile istifra ediyorm cok zorlaniyorm
gulcin88 filizzzz fazla evham yapıyoruz sanırım hormonlar değişken olduğu için bir anımız bir anımızı tutmuyo 😊
Ecrinbzkrt gulcin88 Merhaba! Cnm ıkılı tarama testı kac haftada oluyor kı ben 14. 15hafta dıe bılıyorum ama suan ben 7 olucam inş doktorum 10.haftamda cagırdı benı aylık olarak bakıcagını söledı
Busrat_ Bizde 8+3 gunluguz 7+1 de kalp atisini duyduk 150 atiyordu hersey yolunda dedi doktor 11 haftada ikili tarama testini yaptiricam bende
gulcin88 Ecrinbzkrt merhaba canım 11-14 haftaları arasında yapılıyor dedi doktorum.Ben 12.haftada yaptırmış olcam 2’li testi.
Arzum98 Elifeminask Selam canim ucuncu hamileliyim ama ikiside kurtaj olundu bu ucuncu Rabbim salikli versin inweAllAh 🤲🤲ve ilk defa kalb atiwini duyudum ve bu defa umutluyum inweAllAh olur
Elifeminask Bu gun ben doktora gittim gebelik rutinlri var kan testleri rubella hepatit a hepatit b hepsnin kanini verdim 7 gune cikacakmis
Arzum98 yarennn79 sagsalim kucagimiza almayi nasib etsin AllAh 🤲🤲ben gitdiyimde 7 6idi 12de gel dedi inweAllAh bebiwlerimiz iy olur saglam boyur inweAllAh
yarennn79 Arzum98 amin inşallah canim bana işte 2 gün önce gittiğimde testler yapıldı her hamileye yapıyoruz dedi 3 hafta snra gel dedi bide
Arzum98 yarennn79 aslinda ben ulturasona bakwa hastanede duwmuwdum kendi doktoruma atdim fotolari yazdiki,2hafta sonra gel muhtamalen benide 10 11de cagirdi yazayim belki gel der birwey olmamiw giderim bende
Arzum98 yarennn79 dun konuwdum ewimle konuw ne derse onu yapalim dedi bugun konuwub bilgi alicam inweAllAh