Kızlar çatı muayenesi olacağım ve korkuyorum 2 yıllık evliyim ilişkide en başından beri kasılma yaşıyorum alttan muayenede de pek kolay geçtiği söylenemez çayı muayenesi tam olarak nasıl yapılıyo ve kendimi kastığımda canım çok yanar mı yaptırmış olanlar yorum yapın lütfen
Çatı muayenesi
Meeerveunal kendi doktorum yaparken acımamıstı ama doğum zamanı ebeler cok acımasız söyliyim ben dayanamadım. Kasmıcaksın kendini tek çözümü bu kapat gözünü derin bi nefes al 2-3 saniye sürücek zaten
Meeerveunal cok korkuyodum hatta kendimi kastim doktorum farketti kendini serbest birak dedi ve dedikten 5 saniye sonra bitti bende bitti mi diye sordum o derece kolaydi ve anlamamistim. Bosyere gunlerce korkmusum. Hic korkma aci 0
Selinnnce bende ilk kasılma oluyor doktorum bi müsade edip acımıycak korkma dediğinde hissetmiyodum bile alttan muayene ettiği zaman zaten aynı onun gibi diyorsunuz yani
İçinden sayı say 5 e bile gelmeden bitiyor ağrı olmaz canım kendini kasmadığın sürece
Meeerveunal korkulacak kasılacak birşey değil kendini rahat bırak hemen bitiyor acı hissi hiç yok emin ol 🙏🏼💕
Meeerveunal evet hic bi farki yokki iki parmakla bakiyor alt tarafi acidi diyenlere kulak asma. Hic mi iliskiye girmemislerde acidi diyolar anlamiyorum