Busra0222 Kalp atışını ne zaman öğrendiniz 5+6 haftalığız haftaya duyucaz Çok tedirginim duyarmıyım acaba diye @
aslikls3 Busra0222 ben 6. Haftada duymuştum inşallah siz de duyarsınız bazı anneler 8-9. Haftada duyuyor içinizi ferah tutup iyi düşünün 🌺
Kubra_0233 Bende bugün gittim 5+5iz bebeğimiz oluşmuş keseyi de 4+3te duymuştuk, doktorumuz ultrason sesini açtığında kalp atışı duydum hatta kalbim yerinden fırlayacaktı sonra hemen kapattı sesi daha oluşmamış ama haftaya gelin kesin duyarız dedi bende yanlış duyduğumu düşündüm, sonra eşimle konuştuğumda böyle böyle oldu dedim oda bende duydum aynı şeyi dedi özel hastane olduğu için mi böyle yaptı doktor anlamadım yada yanlış mı duyduk bilemedim kafam çok karıştı
yarennn79 Kubra_0233 o kalp senin kalbinin sesi bendede duyuldu nasıl atıyordu ama bu değil herhalde dimi dedim doktora o senin kalbin dedi
M1044 Kızlar ya bide böyle en başlarda kasıklarıma aniden böyle sancı girerdi kramp tarzı regl şanımızı gibi 3 4 sen sonra geçerdi şimdi sadece sol kasımda dün geceden beri tatlı tatlı bi ağrı var ipne batması tarzında değil ama böyle olanınız var mı korkuyorum bende biraz
Kubra_0233 M1044 ilk zamanlar benimde öyleydi ama şimdi öyle bir şikayetim yok 5+5im o sanki tam yerleşme zamanında oluyor
Ayka2323 Bende 5 haftalığım eşimin yanına gitmem lazım doktor imkanı olmadığı için elazığa geldim kese görüldü haftaya p.tesi gel dedi doktor inşllh gittiğimde kalp atışını duyarım minnağımın
Sultanylmz Kızlar iyi bisey sorucam midem bulantiniz başladıysa bebeğin kalbi atiyordur diye bisey duymuştum sizce doğrumu bu Bnde adet tarihime gore 7+2 günlük hamileyim daha kalp atisi ni duymadım yarın gidicem Bulantilarm vr sizlernde vrmi
FerayeA Sultanylmz Böyle bir şeyi ilk defa sizden duydum. Ama randevunuz yarınsa büyük ihtimalle duyabilirsiniz inşAllah 😊
Sultanylmz FerayeA öyle bi duyum almistim bide burdaki blog da şey yziyrdu bulantiniz var ise bebeginiz sağlıklıdır diye
Kubra_0233 Busra0222 keseyi ilk 4+3te gördük o zaman küçüktü sadece kese vardı 5+5te gittiğimizde bebeğimiz oluşmuştu kesemiz büyümüştü hatta doktor bebeği işaretledi ultrason da