Mutire Badevehande evet canım baş ağrısı durumu bar doğru inşallah sağ salim olur geçer kavuşursun yavruna
Alarasel Mutire Cnm bnm neler yaşamışsn Allah yardım etmş ama bak prenseisne kavuşmsn hayırlısı olsn gözn aydın 😘😘😘kızın şuanda yanında şükğr sağlıklıda bunu düşün unut geçmişi emnmki çok zordur çok üzüldm yaşadklarına😑😑😑😑ama gecti hepsi kuzum
Alarasel Mutire kıyamm ya bnde dedim neden yazmıyo cvp vermiyo bi kaç kere yazdm çünkü sanada 😑😑😑 yıprnmşsndr tabikide kolaymı cnm neyse bunada şükğr şimdi iyi ya😇😊😊🤗. Ya neden okdr enfeksiyonun yükslmş peki??
AygyulSina Mutire hayirli ugurlu olsun cnm rabbim hayirli bir evlat olmayi nasip etsin insallah vatanina milletine annesine babasina iyi bir insan olur insallah
CanNurdan Mutire kuzum yeni gördüm hep de bakıyordum sana halbu ki nasıl üzüldüm ama şimdi iyisiniz çok sevindim rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallah bunla bıraksın ayağınıza taş değmesin inşallah ❤️
CanNurdan Mutire ben de toprak da iyiyiz 😊☺️ Doğum iznine ayrıldım 32. Haftadayız 😌 şimdilik her şey yolunda kuzucum
Mutire rks yapı bakimindan derken? Tabii inceleyebilirsiniz.. Ön lisans mezunuyum 24 yaşındayım 29 Ekim 2019 tarihinde doğum yaptım tatlım 🌹
Mutire CanNurdan masallaaahhh ne kadar da büyümüş kuzuuuu 😍😍😍🌺🌺🌺🌺 sağlıcakla kucakla inşallah tatlım Allah koklamayi nasip etsin kuzum