bahar_1 Humi dokusu çok yumuşak ben sürekli giyiyorum link bıraktım bakın isterseniz. https://www.gorsin.com/hamile-tayt?gclid=EAIaIQobChMI08KFwP3T5QIV1-FRCh0JkQNAEAAYASADEgJpq_D_BwE
Leylus Pureloveee bende bugün lcw dan aldım canım 2 tane hamile taytı kalın rahat modelleride çok güzel gittiğim mağzada outlet bölümüde vardı o yüzden fiyatlarıda çok uyguna geldi 🤗
Humi Leylus cok guzel oluyor lcw urunleri ama kumaslari cok sert degilmi sanki siki bir kot giyiyormusum gibi geldi geri biraktim. Sizinkide oylemi
Leylus Çoğu insanda lcw demiş ya çok şaşırdım ve sevindim gerçekten bende kalite model ve fiyat konusunda memnun kaldım canım degerlendir muhakkak 🤗
Buketttt Pureloveee valla canim ben geçenler de lcw deb aldim hamile tayti, çelık örgü kumaş iç asla göstermez rahat da geldi sevdim 😁
Leylus Humi canım ben outlet bölümünden aldım taytları kalın çok güzel rahat pantalonlarida ince çok rahat siteden baktım ama bulamadım birakicaktim linkini bu arada ilk defa yaptım alışveriş o yüzden çok şaşırdım 🤗