Pureloveee Ya kızlar ben tayt almak istiyorum ama kalın olacak likralı olacak Yüksel bel olacak doğal olarak 😂 iç göstermeyecek kaliteli bi ürün arıyorum ama baktıklarım hep iç gösteren tarz hamilelikte giymek için arıyorum önerdiğiniz var mı
bahar_1 Pureloveee canım Trendyol da görsin hamile taytı var ben ondan aldım 3 tane çok memnunum iç göstermiyor çok rahat tavsiye ederim sana
Gnl_grb27 Pureloveee bende aldım tayt hemde gördüğüm ilk mağazada iç göstermiyor bide eşim tayt giydirmez bana evin içinde giymek için aldım ama dışarıda da gitmeme izin veriyor artık tayt gibi durmuyor
Seyma55 Pureloveee lcw da vardı cnm oraya da bakablirsin .Bime gelenler ince oluyor genelde bn onları alp evde giyiyorum 😁
bahar_1 Humi dokusu çok yumuşak ben sürekli giyiyorum link bıraktım bakın isterseniz. https://www.gorsin.com/hamile-tayt?gclid=EAIaIQobChMI08KFwP3T5QIV1-FRCh0JkQNAEAAYASADEgJpq_D_BwE
ggulsahh78 Seyma55 evet lcw dan bende aldım yanları seritli kalın..Benim eşim de izin vermiyor tayta ama bu kalın pantolon diverdim 😃 Allah affetsin..Napiyim pantolon sıkıyor
Babyakd Pureloveee defacto maternity serisinden aldım hepsi çok güzel, iç göstermiyor ve kaliteli üstelik 20-30 tl arasıydı geçen ay.
duyguyilmaz 33.haftamdayim lcwden aldim 60tlye. Popomu ortmesem bile tayt gibi gozukmuyor oyle diyeyim boyle likrali dar pantolon gibi asiri memnunum. Dogumdan sonra da lcwden boyle tayt olucam kalitesi vs asiri iyi, diz falan da yapmadi.