Prenslerim Bende 32 haftalık oldum aşırı derecede sağ tarafimda ağrı oluyor sürekli bıçak saplanıyor sanki kontrole de daha var
Tulaysezer 27. Haftadayim, dünden beri midem bulaniyorr ve agrilar 23. Haftada basladi benim. Acillik bile oldum ama cok sukur herşey yolunda
Aysenurgocmez HLYK90 erkek benimki ben 1 haftadir sol bacagima zor basiyordum agridan 2 gundur sag sol iki bacagimada zor basiyorum kalcamdan biraz ustuu cok agriyor
Kelebek3510 Esrala geçmiş olsun canım benim sadece sabahları oluyor gün içerisinde geçiyor doktoruma sordum gün içerisinde geçiyorsa sıkıntı yok dedi
Aysenurgocmez Deletedmom029 bn en cok uzandigim zamn oluyor agri bide yurudugumde resmen canimi cikariyio
0biranne 32. Haftamdayım çok şükür iyi gidiyor kaşıntı vardı bütün vücudumda geçti 3 gündür rahatım şükürler olsun hareketleri sertleşti hafiften canım aciyor ama acı insana mutlulukta verirmiş oğlum iyi olsunda ağrı acı razıyım sağlıkla alalım kucağımıza yeter🤲
Iimran Esrala inşallah çünkü nedense hamilelikten hoşlanmadım bian önce doğuverse anne oluversem rahatlıycam 😊
Meltemkskn Esrala canım doktora danış bence kan teklileri olabilir bizim mide yanmamız var sudan bile midem yanıyor çaresini bulan var mı
kimsebilmesindiye Aysenurgocmez bendede ayni sorun var. Cok agri yapiyor yurumekte zorlaniyorum. Dr soyledum ama normal oldugunu söyledi. Surekli wc ye gitmek yoruyor beni. Hicbisey yapmak istemiyorum. Sinirli ve tahammülsüzum 😊😊
Aysenurgocmez kimsebilmesindiye bnde ayniyim hic bise yapmak gelmiyor ama mecburen yapmak zorundayimm saglikla dogsalardii
HLYK90 kimsebilmesindiye ben sırf bu yüzden 3 gün rapor aldım😅😂 yürümek bile istemiyorum. Daha da var hani.
Akademisyenanne Tgckync aramizda bir gun var🤗 burun kanamasini ilk haftalardan beri yasiyorum🤦🏻♀️Alistim artik, eskisi kadar zorlamiyor. Nefes darligi icin nane yagi kullaniyorum. Oneririm☘️
Tgckync Akademisyenanne sizinde bebek önde gidiyor diye hatirliyorum bugun kan testleri icin devlet hastanesine gittim doktor muayene etmek istedi bebek cok iriymis falan beni baya strese soktu 2 hafta önde oldugunu biliyorum zaten de 2300 gr olmus sizin ne durumda kilosu? Asiri kilolu dedi normal dogum asla yapamazsin dedi.pazartesi kendi doktoruma gidicem bakalim o ne diyecek
Akademisyenanne Tgckync evet bizim bebek de 15 gun onde gidiyor. En son 30 haftalikken kontrole gittik 1860 gramdi kilosu. Simdi iki kiloyu gecmistir diye tahmin ediyorum. 11 kasimda kontrolumuz var. Hic caniniz sıkılmasın bence. Burda bebegi gelisim olarak geride kalan ve bundan dolayi cok uzulen anneler var. Bize de doktor son kontrolumuzde boyle devam ederse sezaryan yapariz dedi. Ben de normal dogum istiyorum. Ama onemli olan bebegin saglikli dunyaya gelmesi. Sezaryan gerekiyorsa sezaryan olurum. Hic sorun degil🤗yeter ki saglikla gelsinler☘️
Sibel2344 29 haftaligiz bugun doktorumuz dogum pozisyonu almamış dönmezse sezeryan olacak dedi. Sizin bebeginiz kaçıncı haftada döndü?
Nurcan6148 Balkizinanesi Amin inşallah.4 ocal cıkıyor bende.Ama okadar beklermi bilmiyorum.Belli olmaz oğlum 41 haftalık doğmuştu ama kızım olacak okadar farklıki.Oğlumda koşa koşa yapardım herşeyi😊Ama minnoş kızım zorluyor beni.
[silindi] Esrala 31+4 olduk biz bugün. Size birşey sorcam benim karnım sık sık sertleşiyor ben bebeğin bir tarafa toplandığını düşünüyordum ama doktor kasılma dedi. Sizde de oluyor mu ve sıklığı nasıl
Esrala [silindi] yok canm kasılma o doktorun dediği gibi olmuyor şükür bende sende dikkat et erken doğum riski diyolar kasılma okunca
Mellteem Esrala 29+1 olduk ☺️ Buara mide ekşimesiyle başım dertte rennie iyi ki var 😍 çalışıyorum ben artık sabahları uyanmakta zorlanmaya başladım oğlum sağolsun gece uyutmuyor. Sabah uyandığımda ellerim şişmiş oluyor çok ayakta kalırsamda ayaklarım. Ara ara da kasıklarımda sancı oluyor ama doktor normal rahmin büyüdüğü için olur dedi. Herşeyini aldık çok şükür bir iki eksiği kaldı odası gelince de yıkayıp ütüleyip yerleştircem herkese şimdiden hayırlı doğumlar 🙏