Esrala Dün hastanedeydim kızlar serum verdiler eve döndüm doktoruma ulaşamadım ama ebelerden bilgi aldım kanama çoğalmadıgo sürece korkmayın dedi tedirgin halde bekliyorum
Aysenurgocmez Bende 30 haftaligim kalça agrisi 1 haftadir var neden kizlar sirt agrisi deil kalcam resmen cok agriyor
Deletedmom029 Aysenurgocmez bende oldu belde sinir sıkısmasi olmuş fizyoterapist ılık su ile kompres önerdi çok şükür 2 haftada geçti .
kimsebilmesindiye Aysenurgocmez bendede ayni sorun var. Cok agri yapiyor yurumekte zorlaniyorum. Dr soyledum ama normal oldugunu söyledi. Surekli wc ye gitmek yoruyor beni. Hicbisey yapmak istemiyorum. Sinirli ve tahammülsüzum 😊😊
Esrala Bel ve kasık ağrısı var bende bugun bide aşağıya bıçak batması gibi oldu kaç kez cok acı veriyor
HLYK90 Esrala 27. Haftadayım ara ara bende de oluyor hatta pazar hastaneye gittim bel ağrısından çok hafif idrar yolu enfeksiyonum varmış. İlaç içtim rahatladım aa hala ara ara oluyor. Korkuyorum ben de ☹️ Doktor kontrolüme 2 hafta var daha
HLYK90 Aysenurgocmez hem boşluklarım hem de kuyruk kemiğinin üstü ağrıyordu canım bir gece epey rahatsız etti duş aldım biraz rahatladı sonra yine başladı ben de geciktirmeden gittim. Ama çok bişeyim yokmuş çok şükür. Çok hafif düzeydeydi. Yalnız internette okudum hep bu ağrılar çok normalmiş. Dinlenince geçiyorsa paniklemeyin diyor. Benim kızım olacak kız çocuklarının hamilelikleri zor olur diyorlar seninkinin cinsiyeti ne?
Nurcan6148 Balkizinanesi Bende 31+3 Bende hiç yürüyemiyorum.Karnım taş gibi oluyor.Kaç gündür kafasımı totosumu anlamadım sol tarafa dayıyor sanki çıkacak.Gece zsten dönmekten tuvalte gitmekten uyku yok.Yinede hamdolsun diyorum bebişim sağlıklı olsun şurda çekceğimiz 2 ay daha😊
HLYK90 Esrala serum ve monugol bana iyi geldi. Bir de hergün limonlu ballı çay içiyorum iltahabı söksün diye
Kelebek3510 Esrala geçmiş olsun canım benim sadece sabahları oluyor gün içerisinde geçiyor doktoruma sordum gün içerisinde geçiyorsa sıkıntı yok dedi
Ayse08emre Deletedmom029 benimde kız 👧 kontrolüm bu ay sonunda çalışıyorum bazen kontrol sürem uzayabiliıo malesef:( daha önce bana bulantı için yazmıştı o çok iyi gelio ama yinede ben pek içmemeye çalışıyorum dünde sağlk ocağında mide yanması için gaviscon yazdırdım onu denicem cnm doğum için yeni bi doktora başlıcam bakalım ne dicek
Aysenurgocmez HLYK90 erkek benimki ben 1 haftadir sol bacagima zor basiyordum agridan 2 gundur sag sol iki bacagimada zor basiyorum kalcamdan biraz ustuu cok agriyor
Iimran Esrala bizde 29+6 olucaz bugün bel ağrısı ile uyandım herhalde bu tür şeyler başlıycak artık yavaştan bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum sağlıklı bi şekilde 🌸
Ezgibilge Esrala bende 29 haftalık oldum aynı zamanda hala çalışıyorum sırt ve bel ağrım oluyor geceleri. Sanki mide bulantılarım geri geldi 😔alışveriş tamam sayılır doğum iznine çıkınca yıkayıp doğum çantamı hazırlayacağım inşallah 🙏🏻
Iimran Esrala inşallah çünkü nedense hamilelikten hoşlanmadım bian önce doğuverse anne oluversem rahatlıycam 😊
Aysenurgocmez Deletedmom029 bn en cok uzandigim zamn oluyor agri bide yurudugumde resmen canimi cikariyio