newmother Lirlonfa inşallah canım teşekkür ederim haftaya Pazartesi randevum o güne kdr gün için de ne bulursam yicem artık 🤭
Gamzee00 newmother yarar inşallah kendini strese sokma o bile bebeği etkiliyormuş iyi düşün iyi olsun her zaman kalbini ferah tut 😘
newmother Gamzee00 aynen hep iyi düşünüyorum aklıma çok taktım başta ama şimdi iyim iyi olacağına inanıyorum 🤲🏼💕
Eseenn newmother Benim ki 3 buçuk hafta geride. Doktor senden kaynaklanan bişey değil dedi ne yesen içsen bi faydası olmaz demişti plesenta yetmezliği var bizde
newmother Eseenn hımmm bana öyle herhangi bir eksiklik yetmezlik demedi de sadece yavaş gelişmiş dedi inşallah sağlıcakla kucağına alırsın haftasını doldurup 🤲🏼
Gamzee00 newmother tabiki iyi ol sen iyi ol ki oda olsum annesi üzülme sakın onun yiyecek ekmeği varsa bu dünyada iki hafta geriyle bile doğar sen bol bol dua et sizde benim dualarımdasınız 🤲🤗
newmother Eseenn ya doktor yine haftaya böyle olursa alırım dedi o kdr sinirlendim ki o kdr Geriden gelen bebekler duydum öyle Doğum yapanlar duydum bana öyle demesi canımı çok sıkmıştı başka bir doktora daha gidicem
fadimeozbas @newmother kuzum düzenli meyveni ye ihmal etme, kabak çekirdeği, pekmez, mercimek, yeşil yapraklı sebzeler, haşlanmış yumurta, kaşar peyniri, süt , kefir ve önemlisi balık haftada en az iki kere ihmal etme