Sirkencubin newmother bol protein alman lazım. Hani beslenmede bir gün sebze yersek ertesi günü et yiyoruz ya senin iki gün et bir gün sebze olarak beslenmelisin
Gamzee00 newmother benim doktorum iki hafta gede yada ileride olması önemli değil demişti benimkide bir hafta ileriden gidiyor inşallah yetişir haftasına sen ferah tut içini 😘
Duygu19031903 newmother canım geride olması köyü bisey değil ki. Ancq zayıf olur. Oda doğunca toparlar . Ama bence ceviz muz peynir bunlar kilo aldırıyor bebeğe. Kaç haftada kaç kilo?
newmother Gamzee00 inşallah canım Allah dan umudumu kesmedim etrafım da üç hafta geride olup Doğum yapanlar oldu onlar tesellim inşallah ben de hepimiz de sorunsuz kucağımıza alırız 🤲🏼❤️
newmother Mucizemm2 çok teşekkürler yediğim şeyler de var dedikleriniz de yemediğim de onları da yicem 👍🏼😘
Gamzee00 newmother inşallah canım sen elinden geldiğince güzel beslen kalsiyum içerikli omega içerikli protein tatlı bile iyi geliyormuş bebeğe ye kuzum önüne ne gelirse ben öyle yapıyom ne bulursam 😂😂😂
newmother omerinannesi01 inşallah canım teşekkürler muz duymamıştım şimdi burda sen ve diğer anneler dedi onu da yicem😘
lazkizi61_ newmother muzu sutle rondodan geçirin içine bal olur hurma olur yada ceviz de katip bu şekilde her gün tuketin banada 2 hafta geride kilosu demişti ben de iki hafta boyunca her akşam muz sut uyguladım ve kilosuna iyi dedi
newmother Duygu19031903 kaç kilo olduğunu söylemedi 9 haftalık ama 2 hafta geri demişti gelişimi yavaş dedi başka bir şey demedi inşallah haftaya kontrole kdr gelişir 🤲🏼🤲🏼
Lirlonfa Muz, ceviz, süt, bal, tahin pekmez karışımı, yumurta, peynir(özellikle kaşar) mümkün mertebe et ve balık, baklagiller aslında klasik şeyler ama bunları güne ve haftalara yedir canım insallah güzelce gelişir bebeğin
newmother Lirlonfa inşallah canım teşekkür ederim haftaya Pazartesi randevum o güne kdr gün için de ne bulursam yicem artık 🤭
Gamzee00 newmother yarar inşallah kendini strese sokma o bile bebeği etkiliyormuş iyi düşün iyi olsun her zaman kalbini ferah tut 😘