Gullierdi Hanem ben almanya. Benimde gazim cok .. Karnimi bi agritiyor.. geciyor sonra baya bir sert karnim sancidan
icenes Merhaba kızlar bende 10 haftalık gebeyim 4. Haftadan beri bitmeyen mide bulantı hala da devam etmekte halsizlik de var aksine hiç kabızlık problemi yaşamadım inşallah mide bulantımda geçer 🙏
Kardelenyigit Kızlar gebe kaldığımı öğrendiğimde kızım olur diyodum ne zaman 5-6 haftalık oldum oğlum olacak gibi hissediyorum acaba 10+1 de bi tahminde bulunur mu
M_e_s Kardelenyigit minimum 12 de öğrenenler var ama oda KESK'in olmuyor 16 haftada daha ıyı gorebılıyorlAr
mavi00 Gullierdi 3.ayda yapıyorlar ya canım ikili test. Kromozom testi. Down sendromu riski var mı yok mu vs diye. Valla kızlar erkek veya kız bebek belirtisi olmaz tıbbi olarak. Ama çok midesi bulanıp kusup oğlu olanı görmedim. Belki bulantısı olmayanın kızı olabilir de çok kusanın kızı oluyor. 😅
Gullierdi mavi00 dogruuu evettt.. Ama daha var onun ıcın.. simdı yapılmıyor Vallah fark etmez Ben 1 dusuk yapdım Sonra 3 ay snra hamıle kaldım Oglum oldu Sımdı 3 ay evvel dusuk yapdım Sımdı yıne hamıleyım Fark etmez saglıklı olsunda
mavi00 Gullierdi benim bulantım yok ama iştahsızlık başladı bende son 2 haftadır. Kilo bile verdim. Enteresan bşy oldu.
M_e_s Gullierdi can Boğaz'dan gelır ye ama dıkkat et ıstedıgın herseyı ye ama az kılo oylekı bır bakmışız bır ayda 4kılo almışız.
Gullierdi M_e_s ben ılk hamılelıgımde 30 kg yakın aldım Cok sıstım. Su topladı Hergun sogan aşerıyordum Tuza bandırıp😁
mavi00 Gullierdi aynen öyle. Sağlıkla gelsinler. Cinsiyetin bir önemi yok. Evet maalesef insan merak ediyor ama bi beklentiden dolayı değil. Merak işte🤷🏻♀️
Kardelenyigit mavi00 kesinlikle öyle kuzum 😊testi yaparken bile hayırlıysa nasip et allahım sen dedim 😊bu arada yaşlarımız kaç
masalsii Gullierdi güzel gidiyor 10+3 olduk haftaya çarşamba ikili testiimiz var 😋 bugun kontroldeydim bebişte iyiydi şükür
mavi00 Kardelenyigit ben Kuzey Afrika'dayım. Ama doğuma Tr'de olcam nasipse inşallah. Bi kaybım var. İkinci gebeliğim. Yaş 30a girdik bakalım🥴😂