Deletedmom3 shsn kilo aldikca onden arkadan cikiyo valla karsidan bakinca bisey yok ama yandan bakinca gobegimle popom ayni resmen 😂 bana da 6.aya kadar herked erkek diyodu karnim top gibiydi
shsn Deletedmom3 33.haftadayım karnım sivri popo hiç yok :) sen erkek annesi tipi var güzelleştinde diyorlar :) dedm yapmayın ben kıza hazırlandm artık değişmesin :)
Minikkuzuma shsn ah canım çok sağol açtım burda yazışırken oldu ama tam anlayamadmki nişanlı değilmi bide benim ilk gebeliğim anlayamadım kafam çok karışık 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
shsn Minikkuzuma Ay evet tecrübesizlik kötü benmde ilk gebeliğim allah yardımcın olsun doktora gözükmeyi düşündünm mü
Celik_06 Minikkuzuma 1.70 boyum var 60 kiloyla hamile kaldım 17.haftadayız 2 kilo almışım karnım da hiç belli olmuyor bir ben bir de eşim anlıyor hamiş olduğumu 😂
Muu_1906 Minikkuzuma sağol canım inşallah daha fazla almam. Görenlerde almamışsın kilo diyorlar. Göbeğim var.
Asya1610 Minikkuzuma 1.75 kuzum 70 kiloyum şuan 18 haftalığız ilk aylar 4 kilo aldım eşim yüzünden 😬😂 habire bişeyler yedirdi. Son kontrol de 1,5ayda 300 gr almışım. Dinlemiyorum artık çok temkinli devam ediyorum ☺️
Minikkuzuma shsn amin canım yarın kontrolüm var diye bugünden gitmek istemedim yarın belli olacak inşallah 🥺