Betullmim Minikkuzuma dursun almasın dedim normal doğum çok istiyorum ama doktorların dedikleri gibi bebek her şekilde alıyor kilo.
Betullmim Minikkuzuma dursun almasın dedim normal doğum çok istiyorum ama doktorların dedikleri gibi bebek her şekilde alıyor kilo.
Minikkuzuma Deletedmom6 tAbi çünkü o ağırlığı sen hissediyorsun. Canım yük sende ama çok iyi fazla almamışsın bence ☺️
Minikkuzuma Efulimm2608 kesinlikle belli etmiyoruz sadece karın var boyumuz aynı fakat ben şuan 84 kiloyum 40 haftanın işindeyim ☺️ Sen yine çok iyisin
Aminem2020 Minikkuzuma 172yim 72ile hamile kaldım şuan 84kiloyum 12 kilo aldim😞 31 bitti 32.haftaya girdik bakalm şuan eşimle aynıyım ama muhtemelen onu geçerim 😂
Minikkuzuma Aminem2020 genelde öyle oluyor ben eşimle yarışıyorum kendimi asker arkadaşı gibi hissediyorum 🤣🤣🤣
Ednrr Minikkuzuma yanlız değilim 🙊 1.75 boyum 27+3 haftalık gebeyim karnım çok büyük kızımız olcak yaklaşık 11 kilo almışım şuana kadar 🥴
Minikkuzuma Ednrr kesinlikle yalnız değilsin vallahi benimde kızım olacak sanırım kız çocuğu daha fazla kilo yapıyor
Gizemkara21 Minikkuzuma uzun mu sayılırım bilmiyorum 1.74 😀 14 haflığım 6 kilo verdim sürekli egzersiz ve pilates yapıyorum bakalım doğana kadar durum ne olacak
Minikkuzuma Gizemkara21 uzunsun tatlım aramıza hoş geldin çok hoş ne hoş ne kadar spor yapsak ta maalesef kilo alınıyor ama dikkat etmek gerek tabiki ☺️
Ednrr Minikkuzuma ayy öyle valla ayy hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah evlatlarımızı ❤️ Senin kızında hareketlimi benimki hiç durmuyo hele müzik çalınca allahım çıkacak yerinden