Minikkuzuma Boylu poslu anneler selamlar boylarımız kaç??? Bakalım ☺️🤷🏻♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Hamilelikte kiloyu belli etmemek nasıl bir duygu
Deringoksu Minikkuzuma 1.76 boyum 16 haftalığım Bugün tartıldım 4 kilo almışım moralim çok bozuk 🙁🙁 ne yapmam lazım
Deletedmom6 Minikkuzuma Boyum 1.73 64 ile hamile kaldım 72 yim ama herkes kilo almamışsın diyor bi tek bana kilo almışım gibi geliyor ama bklm bu arada 30 haftalığız.
Deletedmom3 Minikkuzuma benim de 1.76 boyum popomla gobegim disari dogru buyuyo zenci poposu gibi oldu artik 24 haftaligim 5 kg aldim
Minikkuzuma Leylabyr ben size birşey söylimmi bu içtiğimiz vitaminler balık yağı falan “ben omega da alıyorum “ ay çok saçma gelecek ama boyum uzadı sanıyorum acayip tuhafıma gidiyor anlamadım sende de o his oluyormu 🤦🏻♀️?
hamiszns 175 boyum baya kilo aldim 74 kiloyum suan 25 haftaligiz. normalde hamilelikten once 58 kiloydum. hamile kalmama yakin 62 63 oldum hamileligede 64 ile basladim. ama hala beli lastikli eski pantolonlarimi yada esorftmanlarimi giyiyorum. 58 kilo oldugum zamanlardaki kiyafetlerimi.
Minikkuzuma hamiszns maşallah ama canım benimde eski kıyafetşer bir kaç haftaya kadar oluyordu şimdi eşiminkilerle idare ediyorum ben çok zayıftım 56 ile hamile kaldım şuan 84 oldum yine de fazla belli değil 🤷🏻♀️
Minikkuzuma Deringoksu ah canım hiç takma biz uzun boyluyuz belli olmaz ki bizde sakın üzülme 55 ile hamile kaldım şimdi 84 üm nolacak ki 🤪🤪🤪
Betullmim 1. 75 boyum 64 le hamile kaldım 79 kiloyum şu an. 39+1 I'm. Son iki haftadır kilo almıyorum ama bebek alıyor. Biraz yememi kismistim. Bekliyoruz bebisi
Minikkuzuma Deletedmom6 tAbi çünkü o ağırlığı sen hissediyorsun. Canım yük sende ama çok iyi fazla almamışsın bence ☺️
Efulimm2608 1.78 boyum benmde 58 ile hamile kaldımşuan 74 kiloyum🙈34+5'iz şuan🥰Öyle aşırı belli etmiyo kilomuz boyumuzdan dolayı☺️🤭
Minikkuzuma Efulimm2608 kesinlikle belli etmiyoruz sadece karın var boyumuz aynı fakat ben şuan 84 kiloyum 40 haftanın işindeyim ☺️ Sen yine çok iyisin
Zuleyhaaslan 1.72 boyundayım 74 hamile kaldım 17 haftadayım kilo almadım daha bakalım neler olucak 😂😂