erbasbebek Yusufakardes https://m.trendyol.com/kraft/kraft-switch-travel-sistem-bebek-arabasi-mavi-p-2364188
Deletedmom099 Kevser_29 alın zarar etmezsiniz sonuçta ya aynısı gelir yada yanlışlık olmuş diyip para iadesi yapılır
Acemiveyalnizanne Bende şimdi sipariş ettim 😊 ama sanırım yanlışlık var herkesin siparişi iptal olabilir 🙈
Melike37 Kevser_29 benımkıde al dıyorda ay valla bırazdan telefon calar ıptal oldu dıye ararlar kalpten gıderım😁😁
Kevser_29 Melike37 eşim siparis verdi bile iptal olayi yok ay meraklandim bakalim ne olacak ne gelecek 😂😂
Melike37 Farkındamısınız kızlar 319 dan düşmüş de böyle bi fıyat ımkansızken 140 daha ımkansız nette gerçek fıyatını bilen varmı?
Kevser_29 erbasbebek trendyola tesadufen bebek arabasi yazdim karsima direk bu geldi şans mi diyelim 😄
Melike37 Kevser_29 kuzu genelde yanlış olunca bı kaç saate arıyorlar aynı durumu bı kaç kışı yasadı burdan inşallah gelir😁
casper12 Kevser_29 bence bebek arabaSı degıl puset .cunku ana kucagı tasıma koltugu oto koltugu olarak kullanılabılır dıyor özelleıklerınde