Kevser_29 Merhabalar trendyolda kraft switch travel sistem bebek arabası 140 tl baya indirimde kullanan var mi nasildir acaba?
Civcivim_34 Kevser_29 ben de bakım da nasıl o kadar ucuz onu anlamadım güzel görünüyor ama öyle mi gelir orası meçhul
Ayse_Alper Kevser_29 iç pedi desim ama ürün özelliklerinde bebek arabası özelliği var bizde denemek için sipariş vericez şansımıza artık 😂😂😂
Deletedmom099 Nasıl oluyo bende anlamadım ama bi yanlışlık varsa bile satın aldığınızda aynısı gelmesi lazım ne fiyat gördüyseniz o geçerli
Zeyk Kızlar bende bakmıştım buna açıklama kısmını da okudum çok fonksiyonlu herşeyi güzel yani. Ama trendyoldan çok alışveriş yaparım daha kotu gelen bir urunum olmadi. 🤔 PC bile aldım yani almaya çok meyilliyim 🤗
Melike37 Kevser_29 bende şuan gördüm özelliklerinde bebek arabasının oldugundan bahsedıyor pet dıye yazmıyor😁ama çokta uygun acaba ne 😊🤷♀️
espalp Kevser_29 bence alın hoşunuza gitmezse iade edersiniz 😂 ben de beşiği, bebek arabasını trendyoldan almıştım
Melike37 Kevser_29 ay valla sepete attım ama alsammı karar veremedım puset ve bebek arabası bu kadar uygun olması bılemedim ya😁😁
Kevser_29 Melike37 ben de sepete ekledim eşimi bekliyorum işten gelsin hemen söylicem bakalim o ne dicek travel sistemi de burda cok övüyolardi
Melike37 Kevser_29 bende eşime sordum istersen al dedi istedeğin gelmese iade yaparsın felan dedide bılemedım😁
erbasbebek Kevser_29 evet sipariş verdim beğenmezsek geri yollarım diye düşündüm. Valla çok dua edicem elime ulaşırsa 🤣