Gizem_melek Sngl63 aynen seni anlıyorum canım ama temizliği bir süre gözün görmesin zorlanıyor insan alışık olunca ama mecbur
Sngl63 Busra2008 bi daha gittiğim inan doktoru döverim diye düşünüyorum ne kadar gamsız duygusuz bi adam
Busra2008 Sngl63 sen oyle kullan benim doktor ağızdan al dedi bana ben fitil istiyorum dedi ama lekelenme geliyorsa mutlaka fitil olarak kullan zaten dedi daha etkılı
Elcinttk Sngl63 cok yogun bir kanaman olduysa sımdı içerdeki kanama alanı bitene kadar kahverengi lekelenmelerin olacak canım.benımde basıma geldi.fakat doktorum sureklı yatmamı ve progestan kullanmamı soyledı.kalktıgım anda baslıyordu.dınlenerek atlattım
Sngl63 Elcinttk çok yoğun bir kanamam olmadı canım 2 3 damladır şimdi de sürekli kahverengi leke geliyor akıntı gibi
Sngl63 Elcinttk benim cins doktor yatmana gerek yok yolculuk yap gez dolaş yürü herşeyi yapabilirsin düşerse zaten düşer engel olamazsın dedi
Sngl63 Busra2008 maalesef yaşadığım yerde sadece bir tane kadın doğum doktoru var özel doktor hiç yok zaten