Tubitupp Asellinannesi medicana da ücretli yalan olmasın 50 TL diye hatırlıyorum ben henüz girmedim bir yakınımda duymuştum
Gulfem07 Hasisinmelegi tabiki.Sezeryan ve normalle alakası yok canım.Ben gittim mesela gerilme vardı göbek cevremde bebek toplanıyordu o kasılma cikti karnım yumuşaksa sıkıntı yok.
hacerpamuk burcis sıkıntılı bi durum yok. Karnına bi cihaz bağlıyorlar ve sancına bakılıyor 10-15 dk kadar sürüyor
hacerpamuk Asellinannesi 31+1 de gittiğimde nst olmamıştı 34+6 da gittim nstye bakıldı, hazırlıklı vs anlamında da bişeye gerek yok. Ücret olarak da ben paket olarak almıştım nstlerde dahildi o yüzden ayrıca ücret var mı bilmiyorum
Bhrhira 37 haftalığım doktorum sokmadı nst ye gereklam duymadigini söyledi çok acil bişey olmadığı surece
Bahar4730 Asellinannesi devlete gidiyorum ben 32 de başladım artık haftada 1 gidiyor nstye giriyorum 35 haftalığım
Gulfem07 Değişiyor hastaneye göre demek ki bende özele gidiyorum ama VERMEDIK ücret ayrı.30.haftadan sonra bakiliyormus.Ben erken girdim biraz kasılmam olduğu için.Benden tavsiye gören olur belki okusun.Karninizda sağ da solda farketmez hafif bir gerilme olsa dahi bebek toplanma hareketi net gidin baktirin. Doktor beni geri yollamıştı ama ben girdim 1 hafta sonra kasılma çıktı yani.
Asellinannesi Gulfem07 canımm ya benımde 30 haftalık yururken kasılmam oluyoo bebek geziyo toplanmıuo sanki ama saga sola cok geziyo