Deletedmom0320 M1044 yok canım hoşuma gitmediğinden değil hani umutlanip sonra üzülmek istemiyorum o yüzden . Erkek dedi cinsiyeti için. Hani ben biraz daha büyüsün öyle emin olayım diyorum 😃
M1044 Deletedmom0320 inşallah Canım ben uyuyayım artıkın bakalım yarın doktorum be diyecek sabah erken kalkıcam dua et bana hayırlı gecelerin olsun bebişini bol bol sev 👼🏻👼🏻🤰🏼
Gulfem96- Deletedmom0320 eşim gece köye gitti uyku tutmuyor sabah edicem bugün sen neden kaynanadasın ki hem orda da tv aç izle 🙂
Deletedmom0320 Gulfem96- valla eşim görevde malesef o yüzden burda kalıyorum. Tv'da salonda orda eşimin erkek kardeşi yatıyor... Yani herşeyim kısıtlanmış vaziyette burda otomatik olarak...
Sevincakarsu Bende uyuyuamiyanlardanim yatağa gelfim 12de uyku tutmadı kalktım bir film bitirdim tekrar yattim
Sevincakarsu Bide birden önce kalk miyirum cok moralim bozuluyor çok duzensizlik var diye bebeğin gelişimini engeller mi bilmiyorum 23+ 6
Deletedmom0320 Sevincakarsu 😃😃 hani diyorum keşke oyunlara fln bağımlı olsamda oyun oynayıp zamanımı geçirsem malesef öyle biri de değilim tüh 😃
Sevincakarsu Deletedmom0320 yaa ne bileyim öğün atlıyorum öylende kalktığım için osaatte kahvaltı sonra arada meyve sonra akşam yemeği geliyor zaten az besleniyorum gibi geliyor