Deletedmom0320 Kızlar akşam 11'de yattım. Gece 2'de uyandım. Hala ayaktayım. Uykum kaçtı gelmiyo. Bıktım geceleri hep böyle ayaktayım. Şimdi diceksiniz ki tekrar öğlene kadar uyursun. Yoksa bende öyle bişey işte sabah 7'gibi dalıyorum tekrar 8'de kalkıyorum. Kafayı yicem artık.
Gezmeci Deletedmom0320 canım haline şükret ben her gün sabah 7 de uyuyorum 10 da uyanıyorum gece 11 gibi uykum geliyor sonra tam uyuyacakken bi uykum kaçıyor yüne sabah 7 ye kadar ayaktayım her gece böyle gece uykusunu çok özledim 😔😔
M1044 Deletedmom0320 bende uyuyamıyorum Canım vallahi ama heyecandan sanırım stres merak heyecan hepsi karışık birde sol kaşık sancım var bacağıma vuruyor hatta 😔
Deletedmom0320 Gezmeci offffff niye böyleyiz yaaaa canım kıyamam sana da çok üzüldüm şimdi ah canım benim yaaaa 😞😞😞
Gezmeci Deletedmom0320 zor günler geçiriyoruz canım ama sonu güzel olacak inşallah Allah yardımcımız olsun😔😔
M1044 Deletedmom0320 valla minnoş mu minnoşlar mı bilmiyorum değerim regldan bi gün sonra 1858 çıktı ikiz diyorlar falan Allah bilir tabi ki ama bakalım hayırlısı 🙈
Deletedmom0320 Gulfem96- kızlar napiosunuz gece? Ben sıkıntıdan ölecem 😃😃😃 evimde olsam gider tv seyrederim. Kaynanamda kaliom geçici olarak. Ben patladım sıkıntıdan. Siz ne yapıyorsunuz zamanı nasıl geçiriyorsunuz gece?
Deletedmom0320 M1044 yaaaaaaa 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 inanamıyorummmmmm hadi hayırlısı ay çok merak ettim deli oldum şimdi 😃hadi bakalim haber edersin
Gulfem96- Deletedmom0320 eşim gece köye gitti uyku tutmuyor sabah edicem bugün sen neden kaynanadasın ki hem orda da tv aç izle 🙂
Deletedmom0320 M1044 yok canım hoşuma gitmediğinden değil hani umutlanip sonra üzülmek istemiyorum o yüzden . Erkek dedi cinsiyeti için. Hani ben biraz daha büyüsün öyle emin olayım diyorum 😃