Canimoglumkubra Ademnilay Allah'ım ikinizide korusun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eylesin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏
Ademnilay Canimoglumkubra amin amin canim insallah cok zor olugo onu 15 dk gorüp almadan eve gelmek gorup koklayamamak cok zor cook
Pericinar07 Ademnilay amin sağol canım evet az kaldı iyice sabırsızlanmaya başladım bi yandanda korkuyorum 2 çocukla nasıl baş edecem biriyle ilgilenirken diğerini ihmal etmemem lazım bana çok düşkün çünkü
Ademnilay Pericinar07 ayni benim kızımda oyle ustelik kizim cok kucuk 14 aylik oldu surekli anne anne diye pesimde surekli benim yanimda kucagimda olmak istiyo poyraz dha gelmedi ama gelince zor olacak biliyorum
Ademnilay Ernika bugun tam 8 gun oldu kuvezde kalalı bize de oyle dedi doktor 36 haftaya bi girse 2500 kilo olsa kuvez ihtimal yok dedi dogdugunda hizli nefes aldigi icin aglayinca morariyodu o yuzden aldilar solunum cihazi falan taktilar
Canimoglumkubra Ademnilay Allah'ım canını sağ etsin inşallah yat ve yardımcınız olsun inşallah 🙏 Rabbim
Pericinar07 Ademnilay allah yardımcımız olsun canım benimki 2yi bitirecek ama babayı çok görmediği için hep pesimde hiç oturmalı istemiyor
Gulsahvl Ademnilay Bebeğinizin kilosu da haftası da iyi maşallah solunum sıkıntısı bir an önce biter de kavuşursunuz inşallah sıkmayın canınızı hepsi bir sınav ve geçecek Rabbimin izniyle buna inanın 🤗 Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle 💐
Ademnilay Ernika com tesekkur ederim canim evet cikti tam 14 günün sonunda evimize geldik cok şükür iyiyiz emiyod
Pericinar07 Ademnilay evet canım bugün yaptım allaha şükür çok ağrım var sen naptın bebisle kavuştunuz mu
Pericinar07 Ademnilay o iyi çok şükür ben kötüyüm dikisim çok ağrıyor yatamıyorum psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum 😔