Merve_kucuk Nazli02 Korkuyor musunuz ☺ sezeryan yapan bayanlara taktığımda bu iyiymiş hiç çıkmasa olmazmı diyorlardı 😄😄
Merve_kucuk Mrv21 ☺😄 benimde ilk gebeliğim nasl bi acısı var bilmiyorum ama herkes cok canin yanmıyor diyor
Real Mrv21 burda su yapiliyormu diye okuduğum bı çok şeyi etrafımda doğum yapanlardan duymadım .sürece göre belirleniyor hemen buda yapilcakmi buda takilcakmi diye kafaya takip korkmayın🙏🤗
Merve_kucuk Gldane Nasıl takılmadı canım normalde takılması lazım Açt için yani aldığı çıkardığı takibi için
Mini9 Merve_kucuk beni çok geren konulardan biriydi sonda ama takılırken zaten uyuşmuş olduğun için hissetmiyorsun çıkarırken de hiç bi acı hissetmedim bi kaç saniyelik bi şey zaten biliyorsunuz belli ki ☺️
Gldane Merve_kucuk valla bilmiyorum hani özelde doğum yaptım bazılarına mesela kum torbası filan da katıyorlar mış ben hiç bir şey görmedim ama sıkıntı da olmadı yani çok şükür
Leyla9292 Aralıkta üçüncü sezeryan i olacam en çokta sonda çıkarıp takıldığı zaman korkuyorum içim acıyor vallah çok kötü
Gldane Nazli02 belden uyuşturuldum hiç idrarım gelmedi hani zaten depend takılı oluyor ama bilmiyorum ayaklarımın uyuşukluğu gidince direk ayağa kalkar kalkmaz lavobaya gittim