Bsrtrcl Kızlar bugün test sonuçlarım çıktı. Kanda pıhtılaşmam var. Bu durumda olup bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?
yacem Bsrtrcl etiketi bebek isteyenler ve gebelik die yap bence öyle insanlar görüp başından geçenleri yazarlar inşallah
Bgmbyz Bsrtrcl herkes kullanıyor korkmayın iğne kullanıyor bende bugün kan sullanrici hapa başladım sizn sonuçta tam.olrak.ne çıktı
Gamzeozdemi Bsrtrcl ben 29 haftalık bebeğimi kaybettim testlerde pıhtılaşma cıktı iki genimde bozukluk yani sonra iğne kullandim 9.ay şükür kızım sağlıklı doğdu bin şükür rabbime şimdi 7 haftalık hamileyim umarım bunuda sağlıkla alırım kucağıma iğnem bugün biti bugün vuramicam korkuyorum ama rabbime emanet umarım bisey olmaz hep bi koktu olucak ama rabbim büyük sabır dua iğne önce acitiyo sonra alisiyosun rabbim yardımcın olsun düşük mu yaptın neden test yaptn
Neslihan22 Bsrtrcl evet şükür 4 yaşında bir kızım var ve şuan 31 haftalık hamlyim darısı size hangi genlerde cıktı pıhtılaşma benim doktorum ikinci bebeğimi düşünmeden.en az 1.Ay öncesinde coraspin başlamami söylemişti
Bsrtrcl Bgmbyz MTHFR (C677T) heterezigot MTHFR (A1298C) heterezigot Pal - 1 heterezigot Fikrin var mı canım bunlar hakkında? Doktorumla çok ayrıntılı konusamadık. Birde sen hamile kalmadan önce mi başladın hapa? İğneye başlıcan mı?
Gamzeozdemi Bsrtrcl hayır cnn hamile.oldugunu öğrenince başlıyorsun kimi doktor 38 kimisi de benim.gibi 40i m çıkana kdr vurduru doktorum sonra yavaş yavaş biraktm
Neslihan22 Bsrtrcl ben hamileleik öncesi hap hamile kaldığımı ogrenincede iğneye başladım.hic korkma çoğu insanda oluyor bu pıhtılaşma.en azından erken öğrenmişsin tedavisi mümkün olan bir rahatsızlık
Uzumtanesi Bsrtrcl hamile kalmadan önce corasprin hergun hamilelikte iğne ve corasprin birlikte kullanıyorum ben
Bsrtrcl Gamzeozdemi sanada çok geçmiş olsun canım. Hiç korkma Allah'ın izni ile bir şey olmayacak. Bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu o sebeple yaptırdım
Bsrtrcl Neslihan22 MTHFR heterezigot iki tane burda bir tanede Pal - 1 heterezigot olarak çıktı. Bilginiz var mı? Bu mutasyonlar hakkında... Bu arada rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.
Bsrtrcl Neslihan22 başta çok üzüldüm ama şimdi biraz daha iyi oldum.. İnşallah sağlıklı evlatlarımız olur
Neslihan22 Bsrtrcl amin çok tşk ederim homozigot olmaktan ii hiç korkma benimde imi.gende heterozigot cıktı dediğim gibi hamileleik düşünmeden en az 1 ay önce doktorum hap.baslatti kan iyice sulandı sonra hamile kaldım ve iki.cocugumda da sorun yaşamadım hatta bu bebeğinde 9. Haftada kese çevresi kanama var diye artmasın diye doktorum coraspini. Kestirdi sadece iğneyle devam ettik.sukur ii gidiyor şuan 🙏 hiç üzülme bende basta duyunca nasıl olacak dedim ama ikinci bebeğime hamileyim ims seninde sağlıklı bebeklerin olur doktorunla muhakkak ayrıntılı görüş
Alya123 Bsrtrcl canım ben ilk kızımda da iğne kullandım pıhtılaşma yüzünden Allah’a çok şükür kızımı hayırlısıyla aldım kucağıma şimdi 2. Kızıma hamileyim Ocak’ta inş doğumum ❤️ Yine kullanıyorum çok şükür bunda da bir sıkıntı yaşamadım
Bsrtrcl Alya123 çok sevindim canım senin adına rabbim evlatlarını sana bağışlasın.. Benim mutasyonlarım çok mu ileri acaba bilginiz var mı?
Neslihan22 Alya123 aynınız sizle benimde ikinci.kiz ocak 2.ye gün verdi doktorum beklerse kızımda tabi 😊
Bsrtrcl Neslihan22 doktorum başka şehirde kendi doktorum test yapmak istemedi kendi memleketimde bir doktora gittim ordaki doktor yaptırdı artık onunla devam etmek isriyorum. Hafta sonunu beklemek zorundayım galba
Fatosduzgun55 Bsrtrcl canım ben de ıkı dusuk yasadım testlerde kanpıhtılasması cıkdı.. 3 gebelıgımı ogrenır ogrenmez ıgne ve aspırın basladı drum 36+3üm dogumuma 15gun kaldı✌ korkma cok buyuk problem degıl burda bır cok post goruceksın kımı dogurdu kımı dogurmak uzere kımı dd daha yenı ıgneye aspırıne baslayan. Hayırlı zamanda hayırlı haberlerle ınaallah🤲
Bsrtrcl Fatosduzgun55 ne güzel canım rabbim evladını sana bağışlasın :) inşallah bende hamile kalır ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Tükendiğimi hissettim bugün
Neslihan22 Bsrtrcl tmm cnm doktorada ama dediğim gibi korkma tedavisi en kolay rahatsızlık ve cok kişi bu şekilde anne oluyor