Eylemmmmm Merhaba kızlar 26 haftalık hamileyim bugün gittim doktora oğluşumun kilosunun 1 kilo100 gram olduğunu söyledi doktor bu haftalarda sizin ne kadardı iyi mi sizce ilk hamileliğim de benim sizlere de danışmak istedim❣️
Elif_sahra60 Eylemmmmm çok iyi canım maşalllah bende 28. Haftaya girdim geçtiğimiz hafta gitmiştim 1030 du bebeğimin kilosu maşalllah minnaklarımıza🤱🥰🙏
Eylemmmmm Deletedmom6 ay iyi ya ben tombiş olsun istiyorum o yüzden bebişe yarayacak şeyleri tüketmeye çalışıyorum
Helen0101_ Ama yok ya benim de 27 haftalıkken 980 gramdı karıştırdım tarihleri. Pardon canım güzel bence kilosu biraz önde sadece
Eylemmmmm Helen0101_ doktor önde falan demedi ya şey ben kilolu olsun diye de onu faydalı şeyler yiyorum geceleri süt muz ceviz falan yapıyorum sürekli
Deletedmom6 Eylemmmmm Demekki işe yaramış balla bnde her sabah yumurta yiyirum cebiz.muz süt oekmez yoğurt hepsini günlük kullanıyorum ama yaramıyor herald
Eylemmmmm Deletedmom6 yaramadığı da oluyo mu ki sen de çok güzel besleniyorsun ama yumurta da iyi kilo yapıyormuş ben yiyemiyorum orası ayrı
Deletedmom6 Eylemmmmm Işte mesela ben her sabah nerdeyse haşlanmış yumurta yiyorum ama kilosu o kdr iyi değil şuan bile pekmez yiyorum hatta ama 🤷♀️
Eylemmmmm Nl-oguz3561 gündüzleri normal besleniyorum Allah ne verdiyse yiyorum 😊 gece bir bardak süt bir iki muz 5 6 tane ceviz öyle canım
Eylemmmmm Deletedmom6 evet pekmez de yapıyormuş sen devam et canım bırakma yapar yemene içmene de dikkat et kendin kaç kilo aldn