d-f61 Kizlar 7 haftalik hamileyim normalde çiğ köfteyi çok seven birisiyim. Bu aralar çok canım çekiyor falat korkudan yiyemiyorum doktoruma sormayı unuttum ama çoğu yerde kesinlikle yasak yenilmemeli diye okudum ne kadar doğru hiç yiyeniniz var mi😂 (tabiki Etsiz olarak)
Zuzum_20 d-f61 etli çiğ köfte yemedigin sürece çok yemedigin sürece sıkıntı yok bence ben 28+6 haftalıgım ve canım isteyince yiyorum bi sorun da olmadı ☺️
Zeyzey77 Merve_kucuk et var mı yok mu bileceksin. Et varsa sıkıntı et çiğ olarak konuyor ve çiğ ette zehirleyici bir bakteri vardır. Allah korusun bebeğini bile kaybedersin çiğ etten
Deletedmom133 d-f61 9 ay boyunca yedim su hamilelikte ve doğumdan sonra kimseyi dinlememek bana huzur veriyor 🤪🤪🤪
Zeyzey77 d-f61 ye canım ya ben hamileliğimin yarısını etsiz çiğ köfte ile geçirdim 😊😊 temiz ve etsiz yapıldığı sürece sorun yok
Zeyk d-f61 etsiz olduğu sürece bir sorun olmaz diye düşünüyorum sonuçta bulgur yani 😌 bende şimdi yiycem mesela mastercheff sağolsun canımı çektirdi.Etli olunca yeme toksoplazma sorunu yaşama 🌸
Minica_Eylul Zeyk o masterchef i ilk kez bu yıl izliyim dedim ama tamda hamile anima gelince onu iste bunu iste canın çekiyor 🙈😂😂😂
Happyprincess 20 haftalık hamileyim. Öğrendiğimden bu yana 5 6 defa yemisimdir. Şükür bi sıkıntı çıkmadı doktoruma da sormadım. Ama sen yine de sor. Doktorunun instagram adresi falan varsa ordan yaz . Ben numarasını almadım aklıma takılanları instagramdan mesaj atıyorum cevaplıyor
Hasisinmelegi Yenmemeli özellikle etli olandan. Allah korusun çok kötü hastalıklar geçebiliyor çiğ etten. Hatta eti iyice pişirmeden bile yemeyin bakteri yuvası kesinlikle. Dışardan değilde ben bol bol kısır yaptım mercimek köftesi yaptım çiğköfte gibi yedim hem mideme dokunmadı hem içim rahat rahat yedim.
Ozican d-f61 7 haftada düşünüyorsun yesem mı yemesem mı diye artık son haftalarda çiğköfteme dokunmayın ulan diye çekiyosun önüne 🤣🤣🤣🤣🤣
d-f61 Ozican Ilk zamanlar birde ilk olunca tabi insan tedirgin oluyor bilmeden yanlış birşey yapmak istemiyor galiba 😊
Gunesinponcikannesi d-f61 etsiz yiyeceksin çiğ et yasak çünkü yiyebilirsin hiçbir sıkıntı yok 😊bende yiyorum 10. Haftaya giriyorum gerçi ben tiksindim ama etsiz komageneden al yada evde yapın yiyebilirsin