arminaveleyalinannesii Yenidilek öğlen ve bu saatlerde tüketiyorum günde 2 kupa😊 zaten gün içerisinde bitki çayları içen birisiyim🥰
Esramazan57 Yenidilek benim ki bi de ot halinde bi tutam atıyorum üstüne sıcak su 5 dk demleyip içiyorum
Zehraak Bu çayı bende denemeyi düşünüyordum ama geçen gün burada biri durun tavsiye etmediğini falan söylemişti..yarın kontrolüm var bnde danışıp başlayayım diye düşündüm
Tprkncr Ahududu cayının iyi olmadığını okudum bir yerde arkadaşlar kanamayı mı arttırıyordu bişe yapıyordu net hatırlamıyorum emin değilim dikkatli araştırıp icin.
Cookie_the_pomy Esramazan57 Senin yaptıklarına el ben bir de Evening Primrose oil tablet i vajenden yerleştiriyorum her gece. Yumuşatsın diye ; hem dr hem ebe tavsiyesidir
Esramazan57 Cookie_the_pomy teşekkürler Bilgi için doktor bana. Çatı muayenesi yaptı yumuşamaya başlamış dedi acaba Doğum yakın mı
Elanur58 Esramazan57 Esramazan57 merhabalar hurma yemeye kaçıncı haftada başlamamız gerek ben 35 haftalik
Esramazan57 Elanur58 eğer erken Doğum riskin yoksa 36 dan sonra diye biliyorum ben bu hafta başladım 🥰